
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | jautienos nugarinės jautienos nugarinės | |
raudonųjų paprikų raudonosios paprikos | ||
50 g g | pievagrybių pievagrybių | |
50 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | |
raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
3 šaukštų šaukšto | aliejaus aliejaus | |
rozmarino
rozmarino (šviežio) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Jautienos kepsnys su daržovėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Jautienos nugarinę apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome smulkintu česnaku, rozmarinu, pipirais ir druska.
Į indą dedame pievagrybius, stambiai supjaustytą papriką, perpjautą svogūną ir pomidorus. Pabarstome rozmarinu, druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Apšlakstome aliejumi ir lengvai pamaišome.
Mėsą ir daržoves dedame ant įkaitusio grilio. Kepame vis pavartydami, kol gražiai apskrus.Kai mėsa iškepa, paliekame ją „pailsėti“ ir šiek tiek atvėsti, kad taptų minkštesnė.