Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu

Jautienos kebabai su graikiško jogurto padažu

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas20 min

Paruošimas

  1. Smulkintą jautieną sumaišome su kapotomis kalendromis, petražolėmis, druska ir pipirais. Formuojame apie 15 cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų, perveriame mediniu iešmu. Kepame grilyje vis pavartydami 5 minutes.
  2. Ruošiame padažą: sumaišome graikišką jogurtą su krapais, smulkintais česnakais. Beriame druskos, pipirų ir įspaudžiame citrinos sulčių, gerai išmaišome.
  3. Pašildome tortilijas kelias akimirkas grilyje ir pradedame formuoti kebabus: tepame graikiško jogurto padažo, dedame smulkintos jautienos, salotų, supjaustytų pomidorų, svogūnų, agurkų, aitriųjų paprikų ir burokėlių. Gerai suvyniojame, kad nieks neiškristų.