Paruošimas
Picos pagrindas:
Inde sumaišyti miltus, vandenį, 20 g alyvuogių aliejaus, 20 g druskos ir duonos raugo. Viską gerai išminkyti ir palaikyti šaldytuve 48 valandas. Tuomet tešlą formuoti ir kepti orkaitėje apie 20min.
„Chimi churi“ padažas:
Į indelį sudėti raudonėlį, česnaką, petražoles, maltą čili, druską, pipirus, šlakelį aliejaus, šlakelį acto ir viską sutrinti. Palaikyti šaldytuve 24 valandas.
Antrekoto ruošimas:
Antrekotus kepti ant grotelių. Kepti iš abiejų pusių. Druska ir pipirais barstyti, kai iškeps. Bebaigiant kepti, antrekotus patepti „Chimi churi“ padažu. Prie antrekotų iškepti ir pjaustytas saldžiąsias paprikas.
Picos ruošimas:
Picos pagrindą ištepti konservuotais pomidorais, sudėti pjaustytą antrekotą, užberti sūrio ir kepti grilyje apie 5 minutes. Ant iškepusios picos dėti „Chimi churi“ padažą.
Šalia padėti keptas paprikas.