1. Alyvuogių aliejuje paskrudinkite jautieną kartu su mėgstamais „Vitasia“ prieskoniais, česnaku ir svogūnu.2. Sudėkite pomidorus, citrinos žievelę bei rudąjį cukrų ir viską pakepkite keletą minučių.3. Tuomet užpilkite jautienos sultinį, kario padažą ir uždengę patroškinkite apie45-55 minutes.4. Patiekite su virtais „Vitasia“ Basmati ryžiais ir paskaninkite viską šviežiomis petražolėmis.
Indiškas karis su jautiena
Ingridientai
4
porcijos
-
- 400 g ryžių BASMATI
- 700 g jautienos juostelėmis pjaustytos
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- kario padažo
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 vnt. česnako
- 1 vnt. svogūno
- 2 - 3 vnt. pomidorų
- 0,5 vnt. citrinos žievelės
- 1 ryšelio petražolių