
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | pievagrybių
pievagrybio ((didelių)) | ||
svogūnų
svogūno ((didelio)) | |||
3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
20 g g | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
80 g g | pelėsinio sūrio pelėsinio sūrio | ||
80 g g | kietojo sūrio kietojo sūrio | ||
aliejaus
aliejaus ((kepimui)) | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
▶▶ Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:20
min
(15)
Gaminimas
Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.
Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.
Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.