Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Ingridientai
2
porcijos
-
- 400 g pievagrybių didelių
- svogūnų didelio
- 3 skiltelių česnako
- 20 g rudojo cukraus
- 80 g pelėsinio sūrio
- 80 g kietojo sūrio
- aliejaus kepimui
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.
Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.