Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 20 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 400   g pievagrybių
    •   svogūnų
    • 3   skiltelių česnako
    • 20   g rudojo cukraus
    • 80   g pelėsinio sūrio
    • 80   g kietojo sūrio
    •   aliejaus
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

    Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.

    Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.

    Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.