Taip gyventi verta!
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g pievagrybių pievagrybių
(didelių)
svogūnų svogūno
(didelio)
3 skiltelių skiltelės česnako česnako
20 g g rudojo cukraus rudojo cukraus
80 g g pelėsinio sūrio pelėsinio sūrio
80 g g kietojo sūrio kietojo sūrio
aliejaus aliejaus
(kepimui)
druskos druskos
pipirų pipirų

Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(40)

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.

Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.

Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.