
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | pievagrybių
pievagrybių (didelių) | ||
svogūnų
svogūno (didelio) | |||
3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
20 g g | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
80 g g | pelėsinio sūrio pelėsinio sūrio | ||
80 g g | kietojo sūrio kietojo sūrio | ||
aliejaus
aliejaus (kepimui) | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listĮdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.
Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.
Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.