▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai

▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    •   sluoksniuotos tešlos atšildyti prieš gaminant
    •   ožkų sūrio
    •   kiaušinių Išplakto
  • Karamelizuotiems svogūnams:

    • 1   svogūno 1 didelis arba 2 mažesni
    • 2   - 3   alyvuogių aliejaus
    • 1   šaukšto medaus
    • 1   šaukšto balzaminio acto
  • Grybams:

    •   grybų Jūsų turimų, mėgstamiausių
    • 2   - 3   šaukštų sviesto
    •   čiobrelių

Paruošimas

    Svogūnus perpjauname perpus ir supjaustome.Pakepiname alyvuogių aliejuje, kol taps permatomi.Dedame balzaminį actą ir gerai išmaišome.Dedame medų ir kepame vis pamaišydami, kol svogūnai karamelizuosis.Sudedame į dubenėlį. Grybus supjaustome griežinėliais.Kepame svieste su čiobrelių šakelėmis, kol suminkštės.Vienam pyragėliui dedame apie šaukštą svogūnų masės, šaukštą svieste apkeptų grybų ir ožkų sūrio.Lengvai patepame tešlos kraštelius kiaušinio plakiniu.Kepame 200 °C temperatūroje apie 15 min., kol pyragėliai paruduos.