
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
sluoksniuotos tešlos
sluoksniuotos tešlos (atšildyti prieš gaminant) | |||
ožkų sūrio ožkų sūrio | |||
kiaušinių
kiaušinio (Išplakto) |
Karamelizuotiems svogūnams:
1 | svogūnų
svogūno (1 didelis arba 2 mažesni) | ||
2 - 3 | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto |
Grybams:
grybų
grybų (Jūsų turimų, mėgstamiausių) | |||
2 - 3 šaukštų šaukšto | sviesto sviesto | ||
čiobrelių čiobrelių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Svogūnus perpjauname perpus ir supjaustome.
Pakepiname alyvuogių aliejuje, kol taps permatomi.
Dedame balzaminį actą ir gerai išmaišome.
Dedame medų ir kepame vis pamaišydami, kol svogūnai karamelizuosis.
Sudedame į dubenėlį.
Grybus supjaustome griežinėliais.
Kepame svieste su čiobrelių šakelėmis, kol suminkštės.
Vienam pyragėliui dedame apie šaukštą svogūnų masės, šaukštą svieste apkeptų grybų ir ožkų sūrio.
Lengvai patepame tešlos kraštelius kiaušinio plakiniu.
Kepame 200 °C temperatūroje apie 15 min., kol pyragėliai paruduos.