Taip gyventi verta!
Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

sluoksniuotos tešlos sluoksniuotos tešlos
(atšildyti prieš gaminant)
ožkų sūrio ožkų sūrio
kiaušinių kiaušinio
(Išplakto)

Karamelizuotiems svogūnams:

1 svogūnų svogūno
(1 didelis arba 2 mažesni)
2 - 3 alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
1 šaukštų šaukšto balzaminio acto balzaminio acto

Grybams:

grybų grybų
(Jūsų turimų, mėgstamiausių)
2 - 3 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
čiobrelių čiobrelių

▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(1)

Gaminimas

Svogūnus perpjauname perpus ir supjaustome.
Pakepiname alyvuogių aliejuje, kol taps permatomi.
Dedame balzaminį actą ir gerai išmaišome.
Dedame medų ir kepame vis pamaišydami, kol svogūnai karamelizuosis.
Sudedame į dubenėlį.
Grybus supjaustome griežinėliais.
Kepame svieste su čiobrelių šakelėmis, kol suminkštės.
Vienam pyragėliui dedame apie šaukštą svogūnų masės, šaukštą svieste apkeptų grybų ir ožkų sūrio.
Lengvai patepame tešlos kraštelius kiaušinio plakiniu.
Kepame 200 °C temperatūroje apie 15 min., kol pyragėliai paruduos.