Svogūnus perpjauname perpus ir supjaustome.Pakepiname alyvuogių aliejuje, kol taps permatomi.Dedame balzaminį actą ir gerai išmaišome.Dedame medų ir kepame vis pamaišydami, kol svogūnai karamelizuosis.Sudedame į dubenėlį. Grybus supjaustome griežinėliais.Kepame svieste su čiobrelių šakelėmis, kol suminkštės.Vienam pyragėliui dedame apie šaukštą svogūnų masės, šaukštą svieste apkeptų grybų ir ožkų sūrio.Lengvai patepame tešlos kraštelius kiaušinio plakiniu.Kepame 200 °C temperatūroje apie 15 min., kol pyragėliai paruduos.
▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- sluoksniuotos tešlos atšildyti prieš gaminant
- ožkų sūrio
- kiaušinių Išplakto
-
Karamelizuotiems svogūnams:
- 1 svogūno 1 didelis arba 2 mažesni
- 2 - 3 alyvuogių aliejaus
- 1 šaukšto medaus
- 1 šaukšto balzaminio acto
-
Grybams:
- grybų Jūsų turimų, mėgstamiausių
- 2 - 3 šaukštų sviesto
- čiobrelių