▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai

▶▶ Grybų ir ožkos sūrio pyragėliai

SudėtingumasLengvas
Gaminimas30 min

Paruošimas

    Svogūnus perpjauname perpus ir supjaustome.Pakepiname alyvuogių aliejuje, kol taps permatomi.Dedame balzaminį actą ir gerai išmaišome.Dedame medų ir kepame vis pamaišydami, kol svogūnai karamelizuosis.Sudedame į dubenėlį. Grybus supjaustome griežinėliais.Kepame svieste su čiobrelių šakelėmis, kol suminkštės.Vienam pyragėliui dedame apie šaukštą svogūnų masės, šaukštą svieste apkeptų grybų ir ožkų sūrio.Lengvai patepame tešlos kraštelius kiaušinio plakiniu.Kepame 200 °C temperatūroje apie 15 min., kol pyragėliai paruduos.