Glazūruoti vištų sparneliai

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Glazūruoti vištų sparneliai image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 1   kg vištienos sparnelių
    •   paukštienos prieskonių
    •   aitriųjų paprikų miltelių
    • 1   - 2   saujų salotų
    • 2   šakelių vynuoginių pomidorų
    • 2   šaukštų sojų padažo
    • 2   šaukštų pomidorų padažo
    • 100   ml kolos gėrimo
    • 2   šaukštų medaus
    • 4   skiltelių česnako
    • 2   šaukštų vynuogių acto
    • 2   šaukštų žaliųjų citrinų sulčių
    • 2   šaukštų rudojo cukraus
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

  1. Vištų sparnelius dedame į dubenį, pagardiname druska ir pipirais. Smulkiai sukapotą česnaką beriame į vištieną, įpilame sojų padažo ir aliejaus. Negailime paukštienos prieskonių ir aitriųjų paprikų.

  2. Gaminame glazūrą: dedame pomidorų padažo, pilame kolos skonio gėrimo, sojų padažo, įspaudžiame žaliosios citrinos. Dedame šaukštą medaus, beriame rudojo cukraus, pilame vynuogių acto ir viską gerai išmaišome.

  3. Sparnelius kepame grilyje apie 20 minučių, aptepame glazūra ir dar pakepame 10 minučių. Patiekiame su salotomis.