
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | garbanotojų kopūstų
garbanotojo kopūsto (iš „LIDL TURGELIO”) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (iš „LIDL turgelio”) | ||
400 g g | kiaulienos nugarinės
kiaulienos nugarinės („SKONIO ŽENKLAS”) | ||
2 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto | ||
3 šlakelių šlakelio | saulėgrąžų aliejaus
saulėgrąžų aliejaus („Vita d'Or“ ) | ||
150 ml ml | daržovių sultinio
daržovių sultinio („Kania“ ) | ||
apelsinų sulčių apelsinų sulčių | |||
2 šaukštų šaukšto | sojų padažo sojų padažo | ||
30 g g | anakardžių riešutų anakardžio riešuto | ||
druskos
druskos („Kania“ ) | |||
pipirų
pipirų („Kania“ ) |
Garbanotasis kopūstas su kiaulienos nugarine
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Nuplaukite garbanotąjį kopūstą, išpjaukite kotą ir supjaustykite skersai maždaug 1 cm pločio juostelėmis. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Nuplaukite mėsą, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais. Apšlakstykite actu. Į keptuvę įpilkite 2 a. š. aliejaus, įkaitinkite ir 1-2 minutes joje iš abiejų pusių apkepkite mėsą, užbarstykite druskos ir pipirų. Išimkite mėsą iš keptuvės.
Supilkite į keptuvę likusį aliejų, įkaitinkite, sudėkite juostelėmis supjaustytą kopūstą ir svogūnus ir maždaug 3 minutes pakepinkite. Supilkite sultinį, apelsinų sultis ir kepant mėsą susidariusias sultis, pagardinkite sojos padažu ir pipirais. Uždenkite ir 5 minutes patroškinkite. Vėl sudėkite mėsą, pakaitinkite 3 minutes ir, jei reikia, įberkite dar prieskonių. Sukapokite anakardžių riešutus ir užbarstykite ant mėsos.
Patarimas: kas mėgsta, šį patiekalą gali patiekti su ryžiais (4 porcijoms išvirkite 150 g ryžių, kaip nurodyta ant pakuotės). Tuomet vienos porcijos kalorijų kiekis padidėja iki maždaug 437 kalorijų.