
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | garbanotojų kopūstų
garbanotojo kopūsto (iš „LIDL TURGELIO”) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (iš „LIDL turgelio”) | ||
400 g g | kiaulienos nugarinės
kiaulienos nugarinės („SKONIO ŽENKLAS”) | ||
2 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto | ||
3 šlakelių šlakelio | saulėgrąžų aliejaus
saulėgrąžų aliejaus („Vita d'Or“ ) | ||
150 ml ml | daržovių sultinio
daržovių sultinio („Kania“ ) | ||
apelsinų sulčių apelsinų sulčių | |||
2 šaukštų šaukšto | sojų padažo sojų padažo | ||
30 g g | anakardžių riešutų anakardžio riešuto | ||
druskos
druskos („Kania“ ) | |||
pipirų
pipirų („Kania“ ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGarbanotasis kopūstas su kiaulienos nugarine
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Nuplaukite garbanotąjį kopūstą, išpjaukite kotą ir supjaustykite skersai maždaug 1 cm pločio juostelėmis. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Nuplaukite mėsą, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais. Apšlakstykite actu. Į keptuvę įpilkite 2 a. š. aliejaus, įkaitinkite ir 1-2 minutes joje iš abiejų pusių apkepkite mėsą, užbarstykite druskos ir pipirų. Išimkite mėsą iš keptuvės.
Supilkite į keptuvę likusį aliejų, įkaitinkite, sudėkite juostelėmis supjaustytą kopūstą ir svogūnus ir maždaug 3 minutes pakepinkite. Supilkite sultinį, apelsinų sultis ir kepant mėsą susidariusias sultis, pagardinkite sojos padažu ir pipirais. Uždenkite ir 5 minutes patroškinkite. Vėl sudėkite mėsą, pakaitinkite 3 minutes ir, jei reikia, įberkite dar prieskonių. Sukapokite anakardžių riešutus ir užbarstykite ant mėsos.
Patarimas: kas mėgsta, šį patiekalą gali patiekti su ryžiais (4 porcijoms išvirkite 150 g ryžių, kaip nurodyta ant pakuotės). Tuomet vienos porcijos kalorijų kiekis padidėja iki maždaug 437 kalorijų.