
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Salotoms:
50 g g | gražgarsčių gražgarsčių | ||
2 | avokadų
avokado (gerai sunokusių) | ||
2 | nektarinų
nektarino (gerai sunokusių) | ||
200 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
100 g g | vytinto kumpio vytinto kumpio | ||
200 g g | buratos sūrio buratos sūrio | ||
migdolų riešutų migdolų riešutų |
Padažui:
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
0,5 | žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių garstyčių | ||
druskos druskos | |||
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGaivios pavasario salotos su „burrata”
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į lėkštes paskirstykite gražgarstes, plonomis riekelėmis pjaustytus avokadus, skiltelėmis supjaustytus nektarinus, perpus vyšninius pomidorus.
- Išdėliokite vytinto kumpio riekeles. Galiausiai pirštais suplėšykite „Burrata“ sūrį ir išdėliokite ant salotų.
- Padažui visus ingredientus supilkite į stiklainėlį, sandariai uždarykite ir suplakite iki visiškai vientisos masės. Padažu apšlakstykite salotas. Apiberkite smulkiai kapotais migdolų riešutais.
- Patiekite iš karto.
Šios salotos - tai pavasaris lėkštėje; pilnos ryškių spalvų ir puikiai tarpusavyje derančių skonių. Čia vienas kitą papildo pikantiškos gražgarstės, tobulai sunokę kremiški avokadai, saldūs nektarinai, gaivūs pomidoriukai ir švelniai sūrus vytintas kumpis. Salotų žvaigždė, žinoma, „Buratta“ sūris. Švelnus jo skonis ir minkšta tekstūra sujungia visus ingredientus į nuostabią skonių harmoniją.
Paruošite šias salotas labai greitai ir paprastai, o patiekti galite ir ant švenčių stalo - net paprasti ingredientai, kai jie kokybiški ir taikliai suderinti, sukurs prašmatnaus patiekalo įspūdį.