Taip gyventi verta!
Gaivios pavasario salotos su „burrata”

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Salotoms:

50 g g gražgarsčių gražgarsčių
2 avokadų avokado
(gerai sunokusių)
2 nektarinų nektarino
(gerai sunokusių)
200 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
100 g g vytinto kumpio vytinto kumpio
200 g g buratos sūrio buratos sūrio
migdolų riešutų migdolų riešutų

Padažui:

3 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
0,5 žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
druskos druskos
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Gaivios pavasario salotos su „burrata”

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(20)

Gaminimas

  1. Į lėkštes paskirstykite gražgarstes, plonomis riekelėmis pjaustytus avokadus, skiltelėmis supjaustytus nektarinus, perpus vyšninius pomidorus.
  2. Išdėliokite vytinto kumpio riekeles. Galiausiai pirštais suplėšykite „Burrata“ sūrį ir išdėliokite ant salotų.
  3. Padažui visus ingredientus supilkite į stiklainėlį, sandariai uždarykite ir suplakite iki visiškai vientisos masės. Padažu apšlakstykite salotas. Apiberkite smulkiai kapotais migdolų riešutais.
  4. Patiekite iš karto.

Šios salotos - tai pavasaris lėkštėje; pilnos ryškių spalvų ir puikiai tarpusavyje derančių skonių. Čia vienas kitą papildo pikantiškos gražgarstės, tobulai sunokę kremiški avokadai, saldūs nektarinai, gaivūs pomidoriukai ir švelniai sūrus vytintas kumpis. Salotų žvaigždė, žinoma, „Buratta“ sūris. Švelnus jo skonis ir minkšta tekstūra sujungia visus ingredientus į nuostabią skonių harmoniją.

Paruošite šias salotas labai greitai ir paprastai, o patiekti galite ir ant švenčių stalo - net paprasti ingredientai, kai jie kokybiški ir taikliai suderinti, sukurs prašmatnaus patiekalo įspūdį.