Paruošimas
- Šlaunelių mėsą pagardiname druska, pipirais ir šauname į grilį. Kepame žemesnėje temperatūroje (100-90 laipsnių) apie 10 minučių.
- Gaminame padažą: sukapojame česnaką, imbierą, pilame sojų padažo, dedame rudojo cukraus, druskos ir pipirų. Gerai išmaišome.
- Ištraukiame vištieną ir ją supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
- Morkas ir brokolius šauname į grilį ir leidžiame apkepti. Beriame druskos ir pipirų.
- Per tą laiką supjaustome žaliąją citriną, aitrųjį pipirą ir ananasą. Likusią ananaso pusę išskobiame, paskui naudosime ją kaip serviravimo indą.
- Ant grilio įkaitiname keptuvę, pilame aliejaus ir beriame smulkintą porą bei krakmolu padengtus vištienos gabalėlius. Supilame paruoštą padažą ir gerai išmaišome.
- Į ananasą dedame iškepusią vištieną, apkeptas daržoves, įspaudžiame žaliosios citrinos ir papuošiame aitriaisiais pipirais, kepintais riešutais bei porais.
- Patiekiame su kepto ananaso iešmeliu.