Taip gyventi verta!
Lietuviški receptai: Durniukai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1,1 kg kg bulvių bulvės
1 vnt. vnt. kiaušinio trynių kiaušinio trynio
500 g g bulvių bulvės
150 g g krakmolo krakmolo
druskos druskos

Padažui:

varškės varškės
grietinės grietinės
krapų krapų
druskos druskos
pipirų pipirų

Durniukai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(5)

Gaminimas

Virtinukai iš cepelinų masės likučių vadinami durniukais. Jie patiekiami su varškės padažu.

Sutarkuojame bulves.

Sukrečiame į marlę ir nukošiame skystį.

Sumaišome su virtomis bulvėmis, pasūdome.

Formuojame durniukus ir dedame į verdantį vandenį.

Verdame apie 10 minučių.