
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | doradų
dorados (sviežios) | ||
3 - 3 šaukštelių šaukštelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
0,25 | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | prieskonių mišinio žuviai prieskonių mišinio žuviai | ||
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
500 g g | bulvių
bulvės (mažų) | ||
3 vnt. vnt. | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
druskos druskos | |||
1 žiupsnelių žiupsnelio | raudonėlių
raudonėlio (džiovintų) | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | čiobrelių
čiobrelių (džiovintų) | ||
2 - 3 šakelių šakelės | čiobrelių čiobrelių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDorados su bulvytėmis ir mėlynaisiais svogūnais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Įpjaukite nuplautų ir popieriniu rankšluosčiu nusausintų doradų viršutinėje odos dalyje po kelis ruoželius.
2. Sumaišykite alyvuogių aliejų bei citrinų sultis. Gautu padažu apšlakstykite doradas ir gausiai jas įtrinkite žuvies prieskoniais.
3. Nuplaukite mažas bulvytes, o nuluptus mėlynuosius svogūnus supjaustykite skiltelėmis. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, raudonėliais bei čiobreliais.
4. Į kepimo skardą dėkite paruoštas daržoves, o ant viršaus - doradas. Pagardinkite šviežiomis čiobrelių šakelėmis.
5. Dėkite kepti į 180 laipsnių orkaitę 15-20 min.