Dorados su bulvytėmis ir mėlynaisiais svogūnais

Dorados su bulvytėmis ir mėlynaisiais svogūnais

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas30 min

Paruošimas

    1. Įpjaukite nuplautų ir popieriniu rankšluosčiu nusausintų doradų viršutinėje odos dalyje po kelis ruoželius.

    2. Sumaišykite alyvuogių aliejų bei citrinų sultis. Gautu padažu apšlakstykite doradas ir gausiai jas įtrinkite žuvies prieskoniais.

    3. Nuplaukite mažas bulvytes, o nuluptus mėlynuosius svogūnus supjaustykite skiltelėmis. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, raudonėliais bei čiobreliais.

    4. Į kepimo skardą dėkite paruoštas daržoves, o ant viršaus - doradas. Pagardinkite šviežiomis čiobrelių šakelėmis.

    5. Dėkite kepti į 180 laipsnių orkaitę 15-20 min.

Panašūs receptai