Doradas nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Doradų išorę ir vidų pagardinkite druska bei pipirais. Citrinas supjaustykite plonais griežinėliais. Dalį citrinų griežinėlių bei rozmarinų šakelių dėkite į doradų vidų, kitą dalį dailiai sudėliokite ant doradų viršaus. Virvelėmis suriškite doradas. Paruoštas doradas kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Dorados įdarytos citrinomis ir rozmarinais
Ingridientai
2
porcijos
-
- 2 vnt. doradų
- druskos
- 0,25 šaukštelių šviežiai grūstų juodųjų pipirų
- 1 vnt. citrinos
- 1 vnt. žaliosios citrinos
- 1 - 2 šakelių rozmarino
Paruošimas
-
PATARIMAS
Pačią skaniausią doradą iškepsite kepdami su visa uodega bei galva, taip ji išlieka sultinga, nesausėja.