Taip gyventi verta!
Dorada su apelsinais ir česnakais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

2 doradų dorados
3 - 4 šakelių šakelės čiobrelių čiobrelių
3 - 4 šakelių šakelės petražolių petražolių
1 - 2 skiltelių skiltelės česnako česnako
svogūnų svogūno
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos
1 apelsinų apelsino
1 citrinų citrinos
1 šaukštelių šaukštelio citrinos žievelės citrinos žievelės

▶▶ Dorada su apelsinais ir česnakais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(1)

Gaminimas

Patarkuojame citrinos žievelės.
Susmulkiname svogūną.
Supjaustome apelsiną ir citriną griežinėliais.
Žuvies vidų pabarstome druska.
Sumaišome susmulkintą česnaką, svogūną ir tarkuotą citrinos žievelę.
Masę tolygiai dedame į žuvies vidų.
Sudedame apelsino ir citrinos griežinėlius, šviežias petražoles.
Ant žuvies išdėliojame likusius citrusų griežinėlius ir čiobrelių šakeles.
Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi.
Dedame įdarytą žuvį ir kepame 40-45 min. 180 °C orkaitėje.