Patarkuojame citrinos žievelės. Susmulkiname svogūną. Supjaustome apelsiną ir citriną griežinėliais. Žuvies vidų pabarstome druska. Sumaišome susmulkintą česnaką, svogūną ir tarkuotą citrinos žievelę. Masę tolygiai dedame į žuvies vidų. Sudedame apelsino ir citrinos griežinėlius, šviežias petražoles. Ant žuvies išdėliojame likusius citrusų griežinėlius ir čiobrelių šakeles. Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi. Dedame įdarytą žuvį ir kepame 40-45 min. 180 °C orkaitėje.
Dorada su apelsinais ir česnakais
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 2 vnt. doradų
- 3 - 4 šakelių čiobrelių
- 3 - 4 šakelių petražolių
- 1 - 2 skiltelių česnako
- 1 vnt. svogūno
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 - 2 žiupsnelių druskos
- 1 vnt. apelsino
- 1 vnt. citrinos
- 1 šaukštelio citrinos žievelės