
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2 | doradų dorados | ||
3 - 4 šakelių šakelės | čiobrelių čiobrelių | ||
3 - 4 šakelių šakelės | petražolių petražolių | ||
1 - 2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
svogūnų svogūno | |||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
druskos druskos | |||
1 | apelsinų apelsino | ||
1 | citrinų citrinos | ||
1 šaukštelių šaukštelio | citrinos žievelės citrinos žievelės |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Dorada su apelsinais ir česnakais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Patarkuojame citrinos žievelės.
Susmulkiname svogūną.
Supjaustome apelsiną ir citriną griežinėliais.
Žuvies vidų pabarstome druska.
Sumaišome susmulkintą česnaką, svogūną ir tarkuotą citrinos žievelę.
Masę tolygiai dedame į žuvies vidų.
Sudedame apelsino ir citrinos griežinėlius, šviežias petražoles.
Ant žuvies išdėliojame likusius citrusų griežinėlius ir čiobrelių šakeles.
Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi.
Dedame įdarytą žuvį ir kepame 40-45 min. 180 °C orkaitėje.