
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
540 g g | vištienos dešrelių vištienos dešrelės | |
1 skardinių skardinės | baltųjų pupeplių
baltųjų pupelių (konservuotų) | |
1 skardinių skardinės | raudonųjų pupelių
raudonųjų pupelių (konservuotų) | |
1 skardinių skardinės | konservuotų pomidorų
konservuotų pomidorų (savo sultyse) | |
100 ml ml | barbekiu padažo barbekiu padažo | |
200 g g | marinuotų agurkų marinuoto agurko | |
1 - 2 saujų saujos | svogūnų laiškų svogūnų laiškų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDešrelės su amerikietiškomis „redneck“ pupelėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Dešreles iškepkite ant netiesioginės grilio 120 laipsnių temperatūros kaitros.
- Ant grilio grotelių statykite karščiui atsparią keptuvę ar puodą, į jį supilkite pupeles be skysčio, pomidorus ir barbekiu padažą. Retsykiais pamaišydami užvirkite.
- Į keptuvę dėkite dešreles ir patroškinkite 10 minučių.
- Patiekite su marinuotais agurkėliais ir smulkintais svogūnų laiškais.