
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:
Reikės:
2 | vištienos dešrelių
vištienos dešrelės (su meškiniais česnakais ir citrinpipiriais) | |
2 | dešrainių bandelių dešrainių bandelės | |
50 g g | pelėsinio sūrio
pelėsinio sūrio (mėlynojo) | |
100 ml ml | grietinėlės
grietinėlės (riebios) | |
2 šaukštelių šaukštelio | adžikos adžikos | |
2 šaukštelių šaukštelio | garstyčių
garstyčių (prancūziškų garstyčių su medumi) | |
6 | karnišonų
karnišono (marinuotų) | |
7 - 8 | svogūnų laiškų svogūnų laiškų | |
svogūnų
svogūno (kepto) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDešrainiai su sūrio padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Grilį įkaitinkite iki 150 laipsnių netiesioginės kaitros.
2. Ant grotelių dėkite kepti dešreles, kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus. Šalia jų - karščiui atsparią keptuvėlę ir į ją sutrupinkite sūrį, supilkite grietinėlę. Maišykite, kol sūris ištirps ir išeis vientisas padažas.
3. Šalia dėkite ir dešrainių bandeles, kepkite, kol sušils ir gražiai apskrus, taps traškios.
4. Dešrainių bandeles ištepkite adžika ir garstyčiomis, įdėkite dešrelę, užpilkite sūrio padažo ir ant viršaus dėkite pjaustytus karnišonus. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir keptais svogūnais.