Taip gyventi verta!
Dešrainiai su sūrio padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

2 vištienos dešrelių vištienos dešrelės
(su meškiniais česnakais ir citrinpipiriais)
2 Dešrainių bandelių Dešrainių bandelės
50 g g pelėsinio sūrio pelėsinio sūrio
(mėlynojo)
100 ml ml grietinėlės grietinėlės
(riebios)
2 šaukštelių šaukštelio adžikos adžikos
2 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
(prancūziškų garstyčių su medumi)
6 karnišonų karnišono
(marinuotų)
7 - 8 svogūnų laiškų svogūnų laiškų
svogūnų svogūno
(kepto)

Dešrainiai su sūrio padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(2)

Gaminimas

1. Grilį įkaitinkite iki 150 laipsnių netiesioginės kaitros.
2. Ant grotelių dėkite kepti dešreles, kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus. Šalia jų - karščiui atsparią keptuvėlę ir į ją sutrupinkite sūrį, supilkite grietinėlę. Maišykite, kol sūris ištirps ir išeis vientisas padažas.
3. Šalia dėkite ir dešrainių bandeles, kepkite, kol sušils ir gražiai apskrus, taps traškios.
4. Dešrainių bandeles ištepkite adžika ir garstyčiomis, įdėkite dešrelę, užpilkite sūrio padažo ir ant viršaus dėkite pjaustytus karnišonus. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir keptais svogūnais.