Grilį įkaitinkite iki 150 laipsnių netiesioginės kaitros.
Dešrainiai su sūrio padažu
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 2 vištienos dešrelių
- 2 dešrainių bandelių
- 50 g mėlynojo pelėsio sūrio
- 100 ml grietinėlės
- 2 šaukštelių adžikos
- 2 šaukštelių garstyčių
- 6 marinuotų karnišonų
- 7 - 8 svogūnų laiškų
- kepintų svogūnų
Paruošimas
Ant grotelių dėkite kepti dešreles, kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus. Šalia jų - karščiui atsparią keptuvėlę ir į ją sutrupinkite sūrį, supilkite grietinėlę. Maišykite, kol sūris ištirps ir išeis vientisas padažas.
Šalia dėkite ir dešrainių bandeles, kepkite, kol sušils ir gražiai apskrus, taps traškios.
Dešrainių bandeles ištepkite adžika ir garstyčiomis, įdėkite dešrelę, užpilkite sūrio padažo ir ant viršaus dėkite pjaustytus karnišonus. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir keptais svogūnais.