Dešrainiai su sūrio padažu

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Dešrainiai su sūrio padažu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 2   vištienos dešrelių
    • 2   dešrainių bandelių
    • 50   g mėlynojo pelėsio sūrio
    • 100   ml grietinėlės
    • 2   šaukštelių adžikos
    • 2   šaukštelių garstyčių
    • 6   marinuotų karnišonų
    • 7   - 8   svogūnų laiškų
    •   kepintų svogūnų

Paruošimas

  1. Grilį įkaitinkite iki 150 laipsnių netiesioginės kaitros.

  2. Ant grotelių dėkite kepti dešreles, kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus. Šalia jų - karščiui atsparią keptuvėlę ir į ją sutrupinkite sūrį, supilkite grietinėlę. Maišykite, kol sūris ištirps ir išeis vientisas padažas.

  3. Šalia dėkite ir dešrainių bandeles, kepkite, kol sušils ir gražiai apskrus, taps traškios.

  4. Dešrainių bandeles ištepkite adžika ir garstyčiomis, įdėkite dešrelę, užpilkite sūrio padažo ir ant viršaus dėkite pjaustytus karnišonus. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir keptais svogūnais.