
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
150 g g | ilgagrūdžių ryžių ilgagrūdžių ryžių | |
400 g g | vištienos krūtinėlės vištienos krūtinėlės | |
200 g g | cukinijų
cukinijos (maždaug) | |
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | |
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | ||
kario kario | ||
100 g g | varškės sūrio varškės sūrio | |
riebalų
riebalų (formai) | ||
agurkų
agurko (papuošimui) | ||
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDaržovių laiveliai su vištienos ir ryžių įdaru
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Ryžius sudėti į verdantį, truputį pasūdytą vandenį, virti pagal nurodymus ant pakuotės. Vištieną nuplauti, nusausinti, esant poreikiui, išpjaustyti sausgysles. Mėsą supjaustyti mažais kubeliais. Cukinijas nuplauti, perpjauti išilgai pusiau ir arbatiniu šaukšteliu išskobti vidų. Svogūną nulupti ir sukapoti. Maišant apkepti kartu su išskobta cukinija ir vištiena karštame aliejuje 5-7 min. Pagardinti druska, pipirais ir kariu. Išvirtus ryžius nupilti ir sumaišyti su varškės sūriu.
Cukinijų laivelius sudėti į riebalais pateptą formą, pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti ryžių mase (likusią masę padėti šiltai). Laivelius kepti iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Nuplauti agurkus ir supjaustyti išilgai plonomis juostelėmis. Užverti ant smeigtuko po vieną agurko juostelę kaip burę. Papuošti jais laivelius, serviruoti su likusia vištienos ir ryžių mase.
Šios savaitės pasiūlymai >>>