Taip gyventi verta!
Daržovių laiveliai su vištienos ir ryžių įdaru

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

150 g g ilgagrūdžių ryžių ilgagrūdžių ryžių
400 g g vištienos krūtinėlės vištienos krūtinėlės
200 g g cukinijų cukinijos
(maždaug)
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
kario kario
100 g g varškės sūrio varškės sūrio
riebalų riebalų
(formai)
agurkų agurko
(papuošimui)
druskos druskos

Daržovių laiveliai su vištienos ir ryžių įdaru

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

55 min
(5)

Gaminimas

Ryžius sudėti į verdantį, truputį pasūdytą vandenį, virti pagal nurodymus ant pakuotės. Vištieną nuplauti, nusausinti, esant poreikiui, išpjaustyti sausgysles. Mėsą supjaustyti mažais kubeliais. Cukinijas nuplauti, perpjauti išilgai pusiau ir arbatiniu šaukšteliu išskobti vidų. Svogūną nulupti ir sukapoti. Maišant apkepti kartu su išskobta cukinija ir vištiena karštame aliejuje 5-7 min. Pagardinti druska, pipirais ir kariu. Išvirtus ryžius nupilti ir sumaišyti su varškės sūriu.

Cukinijų laivelius sudėti į riebalais pateptą formą, pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti ryžių mase (likusią masę padėti šiltai). Laivelius kepti iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Nuplauti agurkus ir supjaustyti išilgai plonomis juostelėmis. Užverti ant smeigtuko po vieną agurko juostelę kaip burę. Papuošti jais laivelius, serviruoti su likusia vištienos ir ryžių mase.

Šios savaitės pasiūlymai >>>

Maistingumas

Riebalai21 g Angliavandeniai36 g Baltymai31 g kcal485 Energetinė vertė2031