Cukinijų ir morkų kepsneliai

Cukinijų ir morkų kepsneliai image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1 val.

Ingridientai

4 porcijos
    • 1   vnt. cukinijos
    • 1   vnt. geltonosios cukinijos
    • 1   vnt. morkos
    • 1   vnt. svogūno
    •   krapų
    • 1   vnt. kiaušinio
    •   druskos
    •   pipirų
    • 5   šaukštų džiūvėsėlių
    • 4   šaukštų kvietinių miltų
    • 4   šaukštų parmezano sūrio
    • 0,5   šaukštelių kepimo miltelių
    •   alyvuogių aliejaus

Paruošimas

    Sutarkuojame cukinijas, užberiame šiek tiek druskos ir paliekame pastovėti pusvalandžiui. Nusunkiame skystį.

    Smulkiai supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas, susmulkiname krapus, ir viską suberiame į dubenį su cukinijomis. Įberiame druskos, pipirų, įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.

    Miltus sumaišome su džiūvėsėliais, parmezanu ir kepimo milteliais. Suberiame į daržoves, išmaišome.

    Keptuvėje įkaitiname aliejų, rankomis formuojame daržovių kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių po 5 minutes.

    Iškepusius kepsnelius dedame ant popierinių rankšluosčių aliejaus pertekliui sugerti.

    Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/