
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | cukinijų cukinijos | ||
1 vnt. vnt. | geltonųjų cukinijų geltonosios cukinijos | ||
1 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
krapų krapų | |||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
5 šaukštų šaukšto | džiūvėsėlių džiūvėsėlių | ||
4 šaukštų šaukšto | kvietinių miltų kvietinių miltų | ||
4 šaukštų šaukšto | parmezano sūrio parmezano sūrio | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCukinijų ir morkų kepsneliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Sutarkuojame cukinijas, užberiame šiek tiek druskos ir paliekame pastovėti pusvalandžiui. Nusunkiame skystį.
Smulkiai supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas, susmulkiname krapus, ir viską suberiame į dubenį su cukinijomis. Įberiame druskos, pipirų, įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.
Miltus sumaišome su džiūvėsėliais, parmezanu ir kepimo milteliais. Suberiame į daržoves, išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, rankomis formuojame daržovių kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių po 5 minutes.
Iškepusius kepsnelius dedame ant popierinių rankšluosčių aliejaus pertekliui sugerti.
Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/