
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | miltų
miltų ( „Castello“) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
4 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
150 ml ml | grietinėlės
grietinėlės („Pilos“) | ||
citrinų sulčių citrinos sulčių | |||
1 šaukštelių šaukštelio | citrinos žievelės
citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos) | ||
200 g g | cukraus
cukraus („Diamant“) | ||
200 - 250 g g | cukraus pudros cukraus pudros | ||
1 šaukštelių šaukštelio | aliejaus aliejaus | ||
Džiovintų vaisių
Džiovintų vaisių („BElbake) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCitrininis Velykų keksas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. 2. Išplakite kiaušinius su cukrumi. 3. Į kiaušinius įpilkite grietinėlę, paskui citrinos sultis ir dar kartą išplakite. 4. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir atsargiai išmaišykite.5. Pagardinkite tešlą citrinos žievele. 6. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą. 7. Kepkite keksą apie 50 minučių. Iškepusį palikite atvėsti. 8. Paruoškite glajų. Citrinos sultis sumaišykite su milteliniu cukrumi - turi išeiti tiršta masė. 9. Atvėsusį keksą papuoškite glajumi bei džiovintais vaisiais.
Šios savaitės pasiūlymai >>>