Taip gyventi verta!
Citrininis Velykų keksas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g miltų miltų
( „Castello“)
1 šaukštelių šaukštelio kepimo miltelių kepimo miltelių
4 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
150 ml ml grietinėlės grietinėlės
(„Pilos“)
citrinų sulčių citrinos sulčių
1 šaukštelių šaukštelio citrinos žievelės citrinos žievelės
(smulkiai tarkuotos)
200 g g cukraus cukraus
(„Diamant“)
200 - 250 g g cukraus pudros cukraus pudros
1 šaukštelių šaukštelio aliejaus aliejaus
Džiovintų vaisių Džiovintų vaisių
(„BElbake)

Citrininis Velykų keksas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:30 h
(11)

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. 2. Išplakite kiaušinius su cukrumi. 3. Į kiaušinius įpilkite grietinėlę, paskui citrinos sultis ir dar kartą išplakite. 4. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir atsargiai išmaišykite.5. Pagardinkite tešlą citrinos žievele. 6. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą. 7. Kepkite keksą apie 50 minučių. Iškepusį palikite atvėsti. 8. Paruoškite glajų. Citrinos sultis sumaišykite su milteliniu cukrumi - turi išeiti tiršta masė. 9. Atvėsusį keksą papuoškite glajumi bei džiovintais vaisiais.

Šios savaitės pasiūlymai >>>