
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | šaldytos krevetės
šaldytos krevetės (be kiauto „Ocean Sea“) | ||
100 g g | konservuotų ananasų
konservuotų ananasų („Freshona“) | ||
1 šaukštų šaukšto | sviesto
sviesto („Pilos“) | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | ||
200 g g | ryžių
ryžių („Tiradell“) | ||
100 g g | kiniško daržovių mišinio
kiniško daržovių mišinio („Chira“) | ||
2 šaukštų šaukšto | sojų padažo
sojų padažo („Vitasia“) | ||
svogūnų laiškų
svogūnų laiškai (iš „Lidl turgelio“) | |||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
skrudintų ir sūdytų žemės riešutų
skrudintų ir sūdytų žemės riešutų („Alesto“) | |||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) |
Česnakinių krevečių iešmeliai su ryžiais ir daržovėmis
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
1:20
h
(8)
Gaminimas
- Keptuvėje išlydome sviestą ir suberiame krevetes. Pakepiname 2-3 minutes.
- Prie krevečių įtarkuojame česnaką, pabarstome druska, pipirais ir pakepiname dar minutę.
- Grilio keptuvėje pakepiname konservuotą ananasą.
- Krevetes ir ananasus suveriame ant iešmelių.
- Išverdame ryžius.
- Į keptuvę pilame aliejaus, beriame šaldytą daržovių mišinį Ir pakepiname kelias minutes. Suberiame virtus ryžius, pilame sojų padažą ir išmaišome.
- Ryžius patiekiame su iešmeliais ir žaliosios citrinos skiltele.
- Ant iešmelių pabarstome svogūnų laiškų ir smulkintų žemės riešutų.