Česnakinių krevečių iešmeliai su ryžiais ir daržovėmis

Česnakinių krevečių iešmeliai su ryžiais ir daržovėmis image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1:20 val.

Ingridientai

4 asmenims
    • 250   g šaldytos krevetės be kiauto „Ocean Sea“
    • 100   g konservuotų ananasų „Freshona“
    • 1   šaukšto sviesto „Pilos“
    • 2   skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
    • 1   šaukšto alyvuogių aliejaus „Primadonna“
    • 200   g ryžių „Tiradell“
    • 100   g kiniško daržovių mišinio „Chira“
    • 2   šaukštų sojų padažo „Vitasia“
    •   svogūnų laiškų iš „Lidl turgelio“
    • 1   vnt. citrinos iš „Lidl turgelio“
    •   skrudintų ir sūdytų žemės riešutų „Alesto“
    •   druskos „Kania“
    •   pipirų „Kania“

Paruošimas

  1. Keptuvėje išlydome sviestą ir suberiame krevetes. Pakepiname 2-3 minutes.

  2. Prie krevečių įtarkuojame česnaką, pabarstome druska, pipirais ir pakepiname dar minutę.

  3. Grilio keptuvėje pakepiname konservuotą ananasą.

  4. Krevetes ir ananasus suveriame ant iešmelių.

  5. Išverdame ryžius.

  6. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame šaldytą daržovių mišinį Ir pakepiname kelias minutes. Suberiame virtus ryžius, pilame sojų padažą ir išmaišome.

  7. Ryžius patiekiame su iešmeliais ir žaliosios citrinos skiltele.

  8. Ant iešmelių pabarstome svogūnų laiškų ir smulkintų žemės riešutų.