Taip gyventi verta!
Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir raugintais kopūstais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 svogūnų svogūno
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
2 burokėlių burokėlio
(virtų)
240 g g virtų pupelių virtų pupelių
500 g g raugintų kopūstų raugintų kopūstų
1 šaukštų šaukšto kmynų kmynų

Padažui:

4 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 šaukštų šaukšto baltojo vyno acto baltojo vyno acto
druskos druskos
cukraus cukraus
1 žiupsnelių žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir raugintais kopūstais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(12)

Gaminimas

Rūgštu, saldu ir švelnu, trašku ir kremiška, - daug skonių ir tekstūrų sujungia tradicinė burokėlių mišrainė su pupelėmis ir raugintais kopūstais. Jei mėgstate rūgštesnę, įpilkite šiek tiek daugiau acto. Svogūną galite naudoti ir žalią (labai smulkiai sukapotą!), tačiau pakepintas bus švelnesnio skonio. Ingredientų sąraše nepraleiskite ir arbatinio šaukštelio cukraus - jis puikia subalansuoja visus skonius.

1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Pakepinkite įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Atidėkite į šalį ir atvėsinkite.
2. Burokėlius sutarkuokite.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite kepintus svogūnus, burokėlius, pupeles, ragintus kopūstus ir šiek tiek patrintus kmynus.
4. Paruoškite padažą. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos tekstūros. Užpilkite ant daržovių ir gerai išmaišykite.
5. Prieš patiekiant palaikykite šaldytuve 1-2 valandas. Patiekdami papuoškite petražolių šakelėmis.