
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 | svogūnų svogūno | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
2 | burokėlių
burokėlio (virtų) | ||
240 g g | virtų pupelių virtų pupelių | ||
500 g g | raugintų kopūstų raugintų kopūstų | ||
1 šaukštų šaukšto | kmynų kmynų |
Padažui:
4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštų šaukšto | baltojo vyno acto baltojo vyno acto | ||
druskos druskos | |||
cukraus cukraus | |||
1 žiupsnelių žiupsnelio | šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBurokėlių mišrainė su pupelėmis ir raugintais kopūstais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Rūgštu, saldu ir švelnu, trašku ir kremiška, - daug skonių ir tekstūrų sujungia tradicinė burokėlių mišrainė su pupelėmis ir raugintais kopūstais. Jei mėgstate rūgštesnę, įpilkite šiek tiek daugiau acto. Svogūną galite naudoti ir žalią (labai smulkiai sukapotą!), tačiau pakepintas bus švelnesnio skonio. Ingredientų sąraše nepraleiskite ir arbatinio šaukštelio cukraus - jis puikia subalansuoja visus skonius.
1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Pakepinkite įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Atidėkite į šalį ir atvėsinkite.
2. Burokėlius sutarkuokite.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite kepintus svogūnus, burokėlius, pupeles, ragintus kopūstus ir šiek tiek patrintus kmynus.
4. Paruoškite padažą. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos tekstūros. Užpilkite ant daržovių ir gerai išmaišykite.
5. Prieš patiekiant palaikykite šaldytuve 1-2 valandas. Patiekdami papuoškite petražolių šakelėmis.