Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su kaimiškomis bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu

Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su kaimiškomis bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas30 min

Paruošimas

  1. Supjaustome kepsnius, dedame juos į dubenį. Pagardiname druska, pipirais ir šašlykų prieskoniais. Pilame alyvuogių aliejaus, granatų sirupo. Sukapojame česnaką ir šiuo marinatu gerai įtriname kepsnius.
  2. Ruošiame bulvytes: klojame jas ant kepimo popieriaus, pagardiname mėlynojo pelėsio sūriu ir šoninės gabalėliais. Gerai suvyniojame, apsukame folija ir kepame grilyje apie 30 min. Kepsnius taip pat suvyniojame į kepimo popierių bei foliją ir kepame 30 min. vis pavartydami.
  3. Smidrus apibarstome druska, pagardiname alyvuogių aliejumi ir leidžiame kepti 10 min.
  4. Patiekiame su bulvytėmis, pomidorais ir smidrais.