Bulves išverdame, sutriname ir sumaišome su varške.
Bulvių virtinukai su varške
Ingridientai
2
porcijos
-
Padažui:
- 100 ml grietinėlės
- 200 g voveraičių
- 1 vnt. svogūno
- 30 g sviesto
-
- 7 vnt. bulvių
- 200 g varškės 9 proc. riebumo
- 1 vnt. kiaušinio
- 30 g miltų
- 30 g krakmolo
- druskos
Paruošimas
Įmušame kiaušinį, beriame miltus ir bulvių krakmolą, pasūdome. Paliekame, kad masė atvėstų.
Formuojame rutuliukus.
Verdame apie 7 minutes.
Paruošiame padažą: svieste pakepiname smulkintus svogūnus, dedame voveraites ir apkepame.
Pilame grietinėlę, užverdame. Paskaniname padažą druska ir pipirais.