
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Padažui:
100 ml ml | grietinėlės grietinėlės | ||
200 g g | voveraičių voveraičių | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
30 g g | sviesto sviesto |
7 vnt. vnt. | bulvių bulvės | ||
200 g g | varškės
varškės ((9 proc. riebumo)) | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
30 g g | miltų miltų | ||
30 g g | krakmolo krakmolo | ||
druskos druskos |
▶▶ Bulvių virtinukai su varške
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
1:00
h
(14)
Gaminimas
Bulves išverdame, sutriname ir sumaišome su varške.
Įmušame kiaušinį, beriame miltus ir bulvių krakmolą, pasūdome. Paliekame, kad masė atvėstų.
Formuojame rutuliukus.
Verdame apie 7 minutes.
Paruošiame padažą: svieste pakepiname smulkintus svogūnus, dedame voveraites ir apkepame.
Pilame grietinėlę, užverdame. Paskaniname padažą druska ir pipirais.