
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Padažui:
100 ml ml | grietinėlės grietinėlės | |
200 g g | voveraičių voveraičių | |
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | |
30 g g | sviesto sviesto |
7 vnt. vnt. | bulvių bulvės | |
200 g g | varškės
varškės (9 proc. riebumo) | |
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | |
30 g g | miltų miltų | |
30 g g | krakmolo krakmolo | |
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBulvių virtinukai su varške
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Bulves išverdame, sutriname ir sumaišome su varške.
Įmušame kiaušinį, beriame miltus ir bulvių krakmolą, pasūdome. Paliekame, kad masė atvėstų.
Formuojame rutuliukus.
Verdame apie 7 minutes.
Paruošiame padažą: svieste pakepiname smulkintus svogūnus, dedame voveraites ir apkepame.
Pilame grietinėlę, užverdame. Paskaniname padažą druska ir pipirais.