Taip gyventi verta!
Lietuviški receptai: Bulvių virtinukai su varške

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Padažui:

100 ml ml grietinėlės grietinėlės
200 g g voveraičių voveraičių
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
30 g g sviesto sviesto
7 vnt. vnt. bulvių bulvės
200 g g varškės varškės
(9 proc. riebumo)
1 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
30 g g miltų miltų
30 g g krakmolo krakmolo
druskos druskos

Bulvių virtinukai su varške

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(14)

Gaminimas

Bulves išverdame, sutriname ir sumaišome su varške.

Įmušame kiaušinį, beriame miltus ir bulvių krakmolą, pasūdome. Paliekame, kad masė atvėstų.

Formuojame rutuliukus.

Verdame apie 7 minutes.

Paruošiame padažą: svieste pakepiname smulkintus svogūnus, dedame voveraites ir apkepame.

Pilame grietinėlę, užverdame. Paskaniname padažą druska ir pipirais.