Taip gyventi verta!
Bulvių apkepas su kiauliena ir rozmarinais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

700 g g bulvių bulvės
(„Lidl turgelio“)
5 skiltelių skiltelės česnako česnako
(„Lidl turgelio“)
1 - 3 šakelių šakelės rozmarino rozmarino
(„Lidl turgelio“)
500 g g kiaulienos kumpio kiaulienos kumpio
(guliašui „Skonio ženklas“)
2 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
( „Pilos“)
250 ml ml grietinėlės grietinėlės
( „Pilos“)
200 g g ementalio sūrio ementalio sūrio
(„Milbona“ )
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
( „Kania“)

Bulvių apkepas su kiauliena ir rozmarinais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:15 h
(10)

Gaminimas

1. Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.2. Smulkiai supjaustykite česnakus ir rozmarinus.3. Įpilkite aliejaus.4. Kiaulienos gabaliukus pasmulkinkite ir sudėkite ant bulvių.5. Įberkite druskos ir pipirų.6. Įtarkuokite sūrio.7. Viską gerai išmaišykite.8. Kepimo formą ištepkite sviestu.9. Sudėkite dalį bulvių mišinio ir supilkite pusę grietinėlės.10. Sudėkite likusias bulves ir supilkite grietinėlę.11. Kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.12. Kai iškeps, užberkite šiek tiek tarkuoto sūrio ir papuoškite rozmarinais.

Šios savaitės pasiūlymai >>>