Taip gyventi verta!
Bulguro salotos su fetos sūriu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 stiklinių stiklinės bulguro kruopų bulguro kruopų
(„Eridanous“ )
400 g g konservuotų avinžirnių konservuotų avinžirnių
fetos sūrio fetos sūrio
(„Eridanous“ )
1 saujų saujos vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
1 šakelių šakelės petražolių petražolių
kalendros kalendros
bazilikų baziliko
1 - 2 vnt. vnt. agurkų agurko
1 vnt. vnt. raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
citrinų sulčių citrinos sulčių

Bulguro salotos su daržovėmis fetos sūriu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(30)

Gaminimas

  1. Kruopas išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės;
  2. Nusausintus avinžirnius pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska bei juodaisiais pipirais. Apkepkite juos 180 laipsnių orkaitėje, kol taps šiek tiek traškūs;
  3. Pomidorus supjaustykite perpus, pagardinkite alyvuogių aliejumi bei šviežiais žalumynais;
  4. Agurkus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, mėlynąjį svogūną - griežinėliais. Viską pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, alyvuogių aliejumi ir sumaišykite;
  5. Į lėkštę sudėkite išvirtas bulguro kruopas, keptus avinžirnius, paruoštas daržoves, užberkite fetos sūrio.

Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>