Paruošimas
- Brokolį išskaidykite mažais žiedynėliais, morkytes supjaustykite plonomis riekelėmis, porą - taip pat plonomis riekelėmis.
- Padažui sumaišykite visus ingredientus iki vientisos tekstūros. Supilkite į dubenį su daržovėmis, gerai išmaišykite.
- Migdolus paskrudinkite keptuvėje iki traškumo. Apiberkite salotas ir patiekite.
Traškios ir gaivios salotos, kurias labai gardu patiekti prie keptos vištienos patiekalų. Brokolius ir morkas rinkitės tik šviežiausius ir traškius, porus pjaustykite labai plonomis riekelėmis. Prie šių salotų dera majonezo pikantiškumas, tačiau norisi lengvumo, - todėl rekomenduojame majonezą maišyti perpus su graikišku jogurtu, pagardinti medumi (arba klevų sirupu) ir citrinų sultimis.