Visus prieskonius ir kavą sumaišyti inde. Šonkaulius apipurkšti aliejumi, įtrinti prieskoniais ir 30 min. 150 laipsnių temperatūroje kepti grilyje.
BBQ šonkauliai
Ingridientai
4
asmenims
-
- 1 kg kiaulienos šonkaulių
- 1 šlakelio purškiamo aliejaus
- 1 žiupsnelio BBQ prieskonių su druska
- 1 žiupsnelio maltos rūkytos paprikos
- 1 žiupsnelio džiovinto čiobrelio
- 15 - 20 g maltos kavos
- padažo „BBQ Original“
- 1 vnt. baklažano
- 1 vnt. cukinijos
- 1 vnt. kukurūzo burbuolės
- 5 - 8 vnt. ridikėlių
- 1 ryšelio svogūnų laiškų
- 1 vnt. agurko
Paruošimas
Ištrauktus šonkaulius patepti BBQ padažu, susukti į foliją ir kepti dar 30 min.
Paskutinis etapas - išimti šonkaulius iš folijos ir juos ant grotelių dar pakepti 20 min.
Iškeptiems šonkauliams leisti kelias minutes „pailsėti“, o tuo metu sudėti į grilį kepti supjaustytas daržoves.