Baravykus apverdame.
▶▶ Barščiai su grybais
Ingridientai
4
porcijos
-
- 200 g grybų
- 30 g sviesto
- 1 vnt. svogūno
- 0,5 vnt. salierų
- 1 - 2 šakelių petražolių
- 400 g burokėlių
- 3 vnt. bulvių
- 1,5 l daržovių sultinio arba grybų sultinio
- grietinės
- 1 šaukšto acto
- žalumynų
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Burokus išverdame, sutarkuojame ir dedame į verdantį sultinį.
Svieste apkepiname svogūną.
Dedame grybus, smulkiai tarkuotą salierą. Viską gerai apkepame, beriame į sultinį ir paverdame 20 minučių.
Sudedame supjaustytas bulves, paskaniname druska, pipirais ir paverdame dar 10 minučių.