Taip gyventi verta!
Lietuviški patiekalai: Barščiai su grybais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

200 g g grybų grybų
30 g g sviesto sviesto
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
0,5 vnt. vnt. salierų saliero
1 - 2 šakelių šakelės petražolių petražolių
400 g g burokėlių burokėlio
3 vnt. vnt. bulvių bulvės
1,5 l l daržovių sultinio daržovių sultinio
(arba grybų sultinio)
grietinės grietinės
1 šaukštų šaukšto acto acto
žalumynų žalumynų
druskos druskos
pipirų pipirų

▶▶ Barščiai su grybais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(6)

Gaminimas

Baravykus apverdame.

Burokus išverdame, sutarkuojame ir dedame į verdantį sultinį.

Svieste apkepiname svogūną.

Dedame grybus, smulkiai tarkuotą salierą. Viską gerai apkepame, beriame į sultinį ir paverdame 20 minučių.

Sudedame supjaustytas bulves, paskaniname druska, pipirais ir paverdame dar 10 minučių.