
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | grybų grybų | ||
30 g g | sviesto sviesto | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
0,5 vnt. vnt. | salierų saliero | ||
1 - 2 šakelių šakelės | petražolių petražolių | ||
400 g g | burokėlių burokėlio | ||
3 vnt. vnt. | bulvių bulvės | ||
1,5 l l | daržovių sultinio
daržovių sultinio (arba grybų sultinio) | ||
grietinės grietinės | |||
1 šaukštų šaukšto | acto acto | ||
žalumynų žalumynų | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Barščiai su grybais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Baravykus apverdame.
Burokus išverdame, sutarkuojame ir dedame į verdantį sultinį.
Svieste apkepiname svogūną.
Dedame grybus, smulkiai tarkuotą salierą. Viską gerai apkepame, beriame į sultinį ir paverdame 20 minučių.
Sudedame supjaustytas bulves, paskaniname druska, pipirais ir paverdame dar 10 minučių.