
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 | baklažanų
baklažano (vidutinio dydžio) | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
0,25 | citrinų citrinos | ||
40 g g | sezamų sėklų sezamų sėklų | ||
2 - 3 šakelių šakelės | petražolių petražolių | ||
prancūziškų batonų prancūziško batono | |||
60 g g | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Baklažanų užtepėlė su skrebučiais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Baklažaną perpjauname pusiau, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname pipirais, druska, smulkiai supjaustytu česnaku. Suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio, kol suminkštės.Prancūziško batono riekeles dedame ant grilio ir vartydami apskrudiname.Iškepusį baklažaną atvėsiname ir šaukštu išskobiame jo vidų. Suberiame sezamųsėklas, supilame aliejų. Pagardiname smulkiai sukapotomis petražolėmis,įspaudžiame citrinos sulčių. Sutriname trintuvu. Patiekiame su prancūziško batono riekelėmis.