1. Sumaišome medų, soją, tarkuotą česnaką ir imbierą.
Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže
Ingridientai
2
porcijos
-
- 250 g virtų krevečių „Pelicano seafood“
- 1 šaukšto medaus „Marlene“
- 2 skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
- 5 g imbiero iš „Lidl turgelio“
- 1 vnt. citrinos iš „Lidl turgelio“
- svogūnų laiškų iš „Lidl turgelio“
- 50 ml sojų padažo „Vitasia“
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus „Primadonna“
Paruošimas
2. Krevetes užpilame puse marinato ir marinuojame bent 15 minučių.
3. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame krevetes ir kepiname minutę. Supilame likusį marinatą ir kepame maišydami dar dvi minutes.
4. Patiekiame su citrinų gabalėliais ir svogūnų laiškais.