
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | virtų krevečių
virtos krevetės („Pelicano seafood“) | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus
medaus („Marlene“) | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
5 g g | imbiero
imbiero (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
svogūnų laiškų
svogūnų laiškų (iš „Lidl turgelio“) | |||
50 ml ml | sojų padažo
sojų padažo („Vitasia“) | ||
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAzijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Sumaišome medų, soją, tarkuotą česnaką ir imbierą.
2. Krevetes užpilame puse marinato ir marinuojame bent 15 minučių.
3. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame krevetes ir kepiname minutę. Supilame likusį marinatą ir kepame maišydami dar dvi minutes.
4. Patiekiame su citrinų gabalėliais ir svogūnų laiškais.