
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | virtų krevečių
virtos krevetės („Pelicano seafood“) | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus
medaus („Marlene“) | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
5 g g | imbiero
imbiero (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
svogūnų laiškų
svogūnų laiškai (iš „Lidl turgelio“) | |||
50 ml ml | sojų padažo
sojų padažo („Vitasia“) | ||
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) |
Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:25
min
(42)
Gaminimas
1. Sumaišome medų, soją, tarkuotą česnaką ir imbierą.
2. Krevetes užpilame puse marinato ir marinuojame bent 15 minučių.
3. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame krevetes ir kepiname minutę. Supilame likusį marinatą ir kepame maišydami dar dvi minutes.
4. Patiekiame su citrinų gabalėliais ir svogūnų laiškais.