Taip gyventi verta!
Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

250 g g virtų krevečių virtos krevetės
(„Pelicano seafood“)
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
(„Marlene“)
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
5 g g imbiero imbiero
(iš „Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „Lidl turgelio“)
svogūnų laiškų svogūnų laiškų
(iš „Lidl turgelio“)
50 ml ml sojų padažo sojų padažo
(„Vitasia“)
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)

Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(79)

Gaminimas

1. Sumaišome medų, soją, tarkuotą česnaką ir imbierą.

2. Krevetes užpilame puse marinato ir marinuojame bent 15 minučių.

3. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame krevetes ir kepiname minutę. Supilame likusį marinatą ir kepame maišydami dar dvi minutes.

4. Patiekiame su citrinų gabalėliais ir svogūnų laiškais.