Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže

Azijietiškos krevetės medaus ir česnakų padaže image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 250   g virtų krevečių „Pelicano seafood“
    • 1   šaukšto medaus „Marlene“
    • 2   skiltelių česnako iš „Lidl turgelio“
    • 5   g imbiero iš „Lidl turgelio“
    • 1   vnt. citrinos iš „Lidl turgelio“
    •   svogūnų laiškų iš „Lidl turgelio“
    • 50   ml sojų padažo „Vitasia“
    • 1   šaukšto alyvuogių aliejaus „Primadonna“

Paruošimas

    1. Sumaišome medų, soją, tarkuotą česnaką ir imbierą.

    2. Krevetes užpilame puse marinato ir marinuojame bent 15 minučių.

    3. Į keptuvę pilame aliejaus, beriame krevetes ir kepiname minutę. Supilame likusį marinatą ir kepame maišydami dar dvi minutes.

    4. Patiekiame su citrinų gabalėliais ir svogūnų laiškais.