
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Tešlai:
400 g g | miltų miltų | |
3 šaukštų šaukšto | aliejaus aliejaus | |
druskos druskos | ||
vandens vandens |
Įdarui:
2 - 3 saujų saujos | džiovintų grybų džiovintų grybų | |
1 | svogūnų
svogūno (didelio) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Auselės su grybais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Sumaišome tešlos ingredientus ir paliekame „pailsėti“ šaldytuve 20 min. Tešla turi būti elastinga ir nekibi, kočiojant berti miltų nereikia.
Iš anksto užmerkiame džiovintus grybus. Išmirkytus grybus apverdame, perliejame šaltu vandeniu ir susmulkiname. Pakepiname susmulkintus svogūnus, sumaišome su grybais ir pakepame, iki svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Iškočiojame tešlą. Stikline išspaudžiame 4 x 4 cm skrituliukus. Dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius. Verdame riebaluose, kol paruduos.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...