Sumaišome tešlos ingredientus ir paliekame „pailsėti“ šaldytuve 20 min. Tešla turi būti elastinga ir nekibi, kočiojant berti miltų nereikia.
Auselės su grybais
Ingridientai
3
porcijos
-
Tešlai:
- 400 g miltų
- 3 šaukštų aliejaus
- druskos
- vandens
-
Įdarui:
- 2 - 3 saujų džiovintų grybų
- 1 vnt. svogūno
Paruošimas
Iš anksto užmerkiame džiovintus grybus. Išmirkytus grybus apverdame, perliejame šaltu vandeniu ir susmulkiname. Pakepiname susmulkintus svogūnus, sumaišome su grybais ir pakepame, iki svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Iškočiojame tešlą. Stikline išspaudžiame 4 x 4 cm skrituliukus. Dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius. Verdame riebaluose, kol paruduos.