
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
700 g g | aštuonkojų
aštuonkojo (virto) | ||
500 g g | bulvių bulvės | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
1 vnt. vnt. | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
10 g g | petražolių
petražolių (šviežios ar džiovintos ) | ||
50 g g | salierų saliero | ||
1 galvų galvos | česnako česnako | ||
10 g g | rozmarino
rozmarino (švieži ar džiovinti ) | ||
2 | lauro lapų lauro lapo | ||
20 g g | aliejaus aliejaus | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAštuonkojo čiuptuvas su rozmarininėmis bulvėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Užkaičiame ir pasūdome vandenį. Į jį dedame stambiai supjaustytas bulves. Paverdame apie 7 minutes. Apvirtas bulves dedame į kepimo skardą. Apšlakstome aliejumi. Užberiame rozmarinų ir kapotų česnakų. Kepame 250 °C orkaitėje 20 minučių, kol pagels ir gražiais apskrus.
- Svieste apkepame salierą ir aitriąsias paprikas. Dedame virtą aštuonkojį ir kapotą česnaką. Šiek tiek apkepame vis pavartydami. Pabarstome pjaustytomis petražolėmis. Patiekiame su keptomis rozmarininėmis bulvėmis.