Taip gyventi verta!
Aštuonkojo čiuptuvas su rozmarininėmis bulvėmis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

700 g g aštuonkojų aštuonkojo
(virto)
500 g g bulvių bulvės
50 g g sviesto sviesto
1 vnt. vnt. aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
10 g g petražolių petražolių
(šviežios ar džiovintos )
50 g g salierų saliero
1 galvų galvos česnako česnako
10 g g rozmarinų rozmarino
(švieži ar džiovinti )
2 lauro lapų lauro lapo
20 g g aliejaus aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

Aštuonkojo čiuptuvas su rozmarininėmis bulvėmis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(6)

Gaminimas

  1. Užkaičiame ir pasūdome vandenį. Į jį dedame stambiai supjaustytas bulves. Paverdame apie 7 minutes. Apvirtas bulves dedame į kepimo skardą. Apšlakstome aliejumi. Užberiame rozmarinų ir kapotų česnakų. Kepame 250 °C orkaitėje 20 minučių, kol pagels ir gražiais apskrus.
  2. Svieste apkepame salierą ir aitriąsias paprikas. Dedame virtą aštuonkojį ir kapotą česnaką. Šiek tiek apkepame vis pavartydami. Pabarstome pjaustytomis petražolėmis. Patiekiame su keptomis rozmarininėmis bulvėmis.