Taip gyventi verta!
Armėniškas šašlykas su granatais ir marinuotais pomidorais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

800 g g kiaulienos sprandinės kiaulienos sprandinės
(šašlyko sausame armėniškame marinate )
4 lavašų lavašo
1 granatų granato
3 pomidorų pomidoro
(didelių)
1 raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
50 ml ml obuolių acto obuolių acto
vandens vandens
druskos druskos
pipirų pipirų

Armėniškas šašlykas su granatais ir marinuotais pomidorais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(1)

Gaminimas

  1. Šašlykus kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Taip jie bus gerokai sultingesni, nei kepant ant tiesioginės kaitros.
  2. Kol šašlykai kepa, pomidorus ir svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, sudėkite į indą, įberkite druskos ir pipirų. Pilkite acto ir šalto vandens, kad apsemtų. Gerai išmaišykite ir palikite pastovėti.
  3. Likus 3 minutėms iki šašlykų kepimo pabaigos, ant grotelių iš abiejų pusių pašildykite lavašus.
  4. Šašlykus patiekite ant lavašo su pomidorais, apibarstę granatų sėklomis.