
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 vnt. vnt. | apelsinų apelsino | ||
200 g g | cukraus cukraus | ||
85 g g | sviesto sviesto | ||
230 g g | kvietinių miltų kvietinių miltų | ||
1 šaukštelių šaukštelio | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | druskos druskos | ||
3 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
125 g g | grietinės grietinės | ||
1 šaukštelių šaukštelio | vanilės esencijos vanilės esencijos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Apelsininis keksas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Nuluptą apelsinų žievelę ir cukrų sutriname trintuvu iki vientisos drėgnos masės. Sumaišome su miltais, druska ir kepimo milteliais. Supilame išlydytą sviestą, išmaišome.
Kambario temperatūros kiaušinius išplakame su grietine ir vanilės esencija. Supilame į tešlą ir išmaišome iki vientisos masės.
Kekso kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Supilame tešlą ir kepame 45 minutes 180 °C orkaitėje.
Ataušusį keksą papuošiame cukraus pudra.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...