„Angeliukų“ sparneliai

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
„Angeliukų“ sparneliai image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 30 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 asmenims
    • 400   g viščiukų sparnelių vidurinių dalių
    • 1   šlakelio čili alyvuogių aliejaus
    • 1   žiupsnelio pipirų
    • 1   žiupsnelio česnako miltelių
    • 1   žiupsnelio druskos
    • 100   g mėlynojo pelėsio sūrio
    • 2   šaukštų natūralaus jogurto
    • 1   šaukšto majonezo
    • 1   vnt. citrinos
    • 1   saujos saliero stiebo
    • 1   vnt. ananaso
    • 1   saujos šviežių salotų
    • 1   vnt. morkos

Paruošimas

  1. Vištieną apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis, pipirais ir druska. Gerai įmasažuoti ir marinuoti bent pusvalandį. Padažui sutrinti mėlynojo pelėsio sūrį, sumaišyti su jogurtu ir majonezu, įlašinti citrinos sulčių.

  2. Ananasą supjaustysi gabalėliais, apkepti grilyje iš abiejų pusių ir apibarstyti mėgiamais prieskoniais.

  3. Iškeptą vištieną patiekti su padažu, ananasu ir šiaudeliais supjaustytomis morkomis bei salierais.