Vištieną apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis, pipirais ir druska. Gerai įmasažuoti ir marinuoti bent pusvalandį. Padažui sutrinti mėlynojo pelėsio sūrį, sumaišyti su jogurtu ir majonezu, įlašinti citrinos sulčių.
„Angeliukų“ sparneliai
Ingridientai
2
asmenims
-
- 400 g viščiukų sparnelių vidurinių dalių
- 1 šlakelio čili alyvuogių aliejaus
- 1 žiupsnelio pipirų
- 1 žiupsnelio česnako miltelių
- 1 žiupsnelio druskos
- 100 g mėlynojo pelėsio sūrio
- 2 šaukštų natūralaus jogurto
- 1 šaukšto majonezo
- 1 vnt. citrinos
- 1 saujos saliero stiebo
- 1 vnt. ananaso
- 1 saujos šviežių salotų
- 1 vnt. morkos
Paruošimas
Ananasą supjaustysi gabalėliais, apkepti grilyje iš abiejų pusių ir apibarstyti mėgiamais prieskoniais.
Iškeptą vištieną patiekti su padažu, ananasu ir šiaudeliais supjaustytomis morkomis bei salierais.