Paruošimas
- Nupjaukite ananaso viršūnėlę, išpjaukite minkštimą, palikite storesnes sieneles.
- Apvyniokite ananasą folija ir dėkite ant žarijų, kad apkeptų.
- Vištienos kepsnius iškepkite kepsninėje, kad įgautų švelnų dūmo skonį.
- Ant silikoninio kilimėlio arba keptuvėje, grilyje, ant sviesto apkepinkite supjaustytą česnaką, pievagrybius, porą.
- Iškeptą vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su apkeptais pievagrybiais, juostelėmis supjaustytu ananasu, persimonu ir 1 vnt. kamambero sūrio.
- Pagardinkite grietinėle ir azijietišku padažu su paprikomis ir ananasais.
- Lengvai pakepinkite ir sudėkite į ananasą.
- Ant viršaus uždėkite ananaso viršūnėlę ir sutvirtinkite mediniais iešmeliais.
- Dėkite į kepsninę ir kepkite apie 15 min.
- Likusį kamambero sūrį pakepinkite ant grotelių.
- Iškeptą įdarytą ananasą dėkite į lėkštę šalia kepto kamambero, paskaninto uogiene. Papuoškite persimono skiltelėmis ir kalendromis.
- - -
„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale.