
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 | ananasų ananaso | ||
500 g g | vištienos kepsnelių
vištienos kepsnelio (marinuotų) | ||
30 g g | sviesto sviesto | ||
150 g g | pievagrybių pievagrybių | ||
3 | persimonų persimono | ||
50 g g | porų poro | ||
4 vnt. vnt. | sūrio „Camembert“ sūrio „Camembert“ | ||
30 g g | azijietiško padažo su paprikomis ir ananasais azijietiško padažo su paprikomis ir ananasais | ||
100 g g | grietinėlės grietinėlės | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
kalendros kalendros |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAnanasas, įdarytas ant grotelių kepta vištiena, kamambero sūriu ir persimonais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Nupjaukite ananaso viršūnėlę, išpjaukite minkštimą, palikite storesnes sieneles.
Apvyniokite ananasą folija ir dėkite ant žarijų, kad apkeptų. Vištienos kepsnius iškepkite kepsninėje, kad įgautų švelnų dūmo skonį. Ant silikoninio kilimėlio arba keptuvėje, grilyje, ant sviesto apkepinkite supjaustytą česnaką, pievagrybius, porą. Iškeptą vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su apkeptais pievagrybiais, juostelėmis supjaustytu ananasu, persimonu ir 1 vnt. kamambero sūrio. Pagardinkite grietinėle ir azijietišku padažu su paprikomis ir ananasais. Lengvai pakepinkite ir sudėkite į ananasą. Ant viršaus uždėkite ananaso viršūnėlę ir sutvirtinkite mediniais iešmeliais. Dėkite į kepsninę ir kepkite apie 15 min. Likusį kamambero sūrį pakepinkite ant grotelių. Iškeptą įdarytą ananasą dėkite į lėkštę šalia kepto kamambero, paskaninto uogiene. Papuoškite persimono skiltelėmis ir kalendromis.
- - -
„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.