Taip gyventi verta!
Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta grotelių vištiena, kamambero sūriu ir persimonais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 ananasų ananaso
500 g g vištienos kepsnelių vištienos kepsnelio
(marinuotų)
30 g g sviesto sviesto
150 g g pievagrybių pievagrybių
3 persimonų persimono
50 g g porų poro
4 vnt. vnt. sūrio „Camembert“ sūrio „Camembert“
30 g g azijietiško padažo su paprikomis ir ananasais azijietiško padažo su paprikomis ir ananasais
100 g g grietinėlės grietinėlės
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
kalendros kalendros

Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta vištiena, kamambero sūriu ir persimonais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(4)

Gaminimas

Nupjaukite ananaso viršūnėlę, išpjaukite minkštimą, palikite storesnes sieneles.

Apvyniokite ananasą folija ir dėkite ant žarijų, kad apkeptų. Vištienos kepsnius iškepkite kepsninėje, kad įgautų švelnų dūmo skonį. Ant silikoninio kilimėlio arba keptuvėje, grilyje, ant sviesto apkepinkite supjaustytą česnaką, pievagrybius, porą. Iškeptą vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su apkeptais pievagrybiais, juostelėmis supjaustytu ananasu, persimonu ir 1 vnt. kamambero sūrio. Pagardinkite grietinėle ir azijietišku padažu su paprikomis ir ananasais. Lengvai pakepinkite ir sudėkite į ananasą. Ant viršaus uždėkite ananaso viršūnėlę ir sutvirtinkite mediniais iešmeliais. Dėkite į kepsninę ir kepkite apie 15 min. Likusį kamambero sūrį pakepinkite ant grotelių. Iškeptą įdarytą ananasą dėkite į lėkštę šalia kepto kamambero, paskaninto uogiene. Papuoškite persimono skiltelėmis ir kalendromis.

- - -

„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.