Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta vištiena, kamambero sūriu ir persimonais

Ananasas, įdarytas ant grotelių kepta vištiena, kamambero sūriu ir persimonais image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1 val.

Ingridientai

2 porcijos
    • 1   ananaso
    • 500   g marinuotų vištienos kepsnelių
    • 30   g sviesto
    • 150   g pievagrybių
    • 3   persimonų
    • 50   g porų
    • 4   vnt. sūrio „camembert“
    • 30   g azijietiško padažo su paprikomis ir ananasais
    • 100   g grietinėlės
    • 2   skiltelių česnako
    •   kalendros

Paruošimas

  1. Nupjaukite ananaso viršūnėlę, išpjaukite minkštimą, palikite storesnes sieneles.

  2. Apvyniokite ananasą folija ir dėkite ant žarijų, kad apkeptų.

  3. Vištienos kepsnius iškepkite kepsninėje, kad įgautų švelnų dūmo skonį.

  4. Ant silikoninio kilimėlio arba keptuvėje, grilyje, ant sviesto apkepinkite supjaustytą česnaką, pievagrybius, porą.

  5. Iškeptą vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su apkeptais pievagrybiais, juostelėmis supjaustytu ananasu, persimonu ir 1 vnt. kamambero sūrio.

  6. Pagardinkite grietinėle ir azijietišku padažu su paprikomis ir ananasais.

  7. Lengvai pakepinkite ir sudėkite į ananasą.

  8. Ant viršaus uždėkite ananaso viršūnėlę ir sutvirtinkite mediniais iešmeliais.

  9. Dėkite į kepsninę ir kepkite apie 15 min.

  10. Likusį kamambero sūrį pakepinkite ant grotelių.

  11. Iškeptą įdarytą ananasą dėkite į lėkštę šalia kepto kamambero, paskaninto uogiene. Papuoškite persimono skiltelėmis ir kalendromis.

  12. - - -

    „Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale.