Paruošimas
1. Paskrudiname vidinę bandelės pusę.
2. Majonezą sumaišome su smulkiai pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais ir marinuotais agurkėliais.
3. Plonai žiedais supjaustome svogūną.
4. Į keptuvę pilame aliejaus ir jį įkaitiname.
5. Pagardiname kiaulienos nugarinę prieskoniais, ją truputėlį pamušame, kad būtų plonesnė.
6. Nugarinę merkiame į gerai išplaktą kiaušinį, tada džiūvėsėlius..
7. Kepame kiaulienos gabalėlį keptuvėje iš abiejų pusių po 7 minutes.
8. Abi bandelės puses ištepame majonezu su priedais.
9. Dedame pjaustytą svogūną, špinatų lapelius.
10. Dedame kiaulienos kepsnelį.
11. Ant karšto kepsnelio dedame sūrio griežinėlį.
12. Uždedame bandelės viršų ir skanaujame karštą.
-
Atualios LIDL akcijos ir pasiūlymai >