
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | vištienos blauzdelių vištienos blauzdelės | |
330 ml ml | alaus
alaus (kvietinio) | |
4 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
druskos druskos | ||
2 šaukštelių šaukštelio | prieskonių vištienai prieskonių vištienai | |
čiobrelių
čiobrelių (šviežių arba džiovintų) | ||
250 g g | pievagrybių pievagrybių | |
3 - 5 vnt. vnt. | svogūnų laiškų svogūnų laiškų | |
aliejaus aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAluje marinuota traški vištiena
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Vištienos blauzdeles įtrinkite vištienos prieskoniais ir sudėkite į indą. Į jį supilkite alų ir suberkite smulkiai tarkuotą česnaką. Viską išmaišykite ir palikite kelioms valandoms išsimarinuoti. Galite palikti ir pernakt šaldytuve.
2. Įkaitinkite keptuvę ir joje su šlakeliu aliejaus apkepkite išsimarinavusias vištienos blauzdeles iš abiejų pusių, kad lengvai apskrustų.
3. Apkeptas vištienos blauzdeles sudėkite į kepimo indą. Suberkite perpus perpjautus pievagrybius. Viską pagardinkite šviežiais arba džiovintais čiobreliais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
4. Iškeptas blauzdeles pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais. Patiekite vienas arba su mėgstamu garnyru.