Agurkų, svogūnų ir fetos salotos

Agurkų, svogūnų ir fetos salotos image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 6   trumpavaisių agurkų
    • 1   raudonojo svogūno
    • 100   g fetos sūrio
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 1   šaukšto citrinos sulčių
    • 1   skiltelės česnako
    • 1   šaukštelio medaus
    •   druskos
    •   juodųjų pipirų

Paruošimas

  1. Agurkus supjaustykite griežinėliais. Taip pat susmulkinkite svogūną.

  2. Į lėkštės sudėkite supjaustytus agurkus bei svogūnus, taip pat patrupinkite fetos sūrio.

  3. Indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, medų, taip pat smulkiai tarkuotą česnako skiltelę. Viską pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. Paruoštu padažu užpilkite salotas.