Paruošimas
- Baklažanus nulupkite ir supjaustykite ilgomis skiltelėmis. Bulves supjaustykite sriubinio dydžio kubeliais. Ankštinius pipirus supjaustykite stambiomis ilgomis skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais.
- Smulkiai supjaustykite žalumynus ir česnakus.
- Apkepkite baklažanus aliejuje keptuvėje.
- Apkepkite bulves aliejuje keptuvėje.
- Apkepkite pipirus ir svogūnus aliejuje keptuvėje.
- Sudėkite apkeptas daržoves į puodą, įdėkite pomidorus , įdėkite druskos ir pipirų ir patroškinkite, kol daržovės bus paruoštos.
- Troškinį apibarstykite žalumynais ir česnakais.
Adžapsandali Sakartvele yra vasaros patiekalas iš troškintų daržovių. Yra ne vienas būdas jį gaminti, bet pagrindiniai ingredientai yra baklažanas, pomidorai ir ankštiniai pipirai.