4 sūrių chačapuris

4 sūrių chačapuris

SudėtingumasVidutinis
Paruošimas60 min
Gaminimas35 min

Paruošimas

  1. Gaminame tešlą: beriame miltus į dubenį, pilame aliejų, dedame druskos ir cukraus. Ant viršaus beriame sausas mieles, užpilame šiltu vandeniu. Palaukiame kelias minutes, kad mielės pradėtų veikti. Pieną pašildome ir dalimis pilame į tešlą. Pradedame minkyti. Suminkytą tešlą formuojame į rutulį, pridengiame maistine plėvele ir paliekame kilti valandą.
  2. Ruošiame įdarą: sutarkuojame įvairius sūrius, mušame kiaušinius ir įmaišome tirpintą sviestą bei varškę. Susmulkiname žalumynus bei špinatus, viską beriame į dubenį. Gerai pertriname šaukstu ar šakute. Pagardiname druska, pipirais.
  3. Iškočiojame tešlą, ir įklojame ją į kepimo formelę. Įdarą beriame į centrą ir gerai paskirstome. Kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.