MĖSOS PARUOŠIMAS
Vištienos mėsainiai
Ingridientai
5
vnt.
-
- 5 vnt. sviestinių bandelių „brioche“
- 1 vnt. vištienos krūtinėlės
- 100 g rūkytos šoninės šaltai
- 5 riekelių sūrio CHEDER
- 3 šaukštų majonezo
- 1 šaukšto kečupo
- 1 šaukšto tabasko padažo
- 1 šaukšto dižono garstyčių
- 2 vnt. raudonųjų svogūnų
- 2 šaukštų acto
- 1 šaukšto rudojo cukraus
- 2 vnt. pomidorų
- 2 vnt. konservuotų agurkų
- 1 saujos šviežių salotų
Paruošimas
Vištienos krūtinėlę supjaustyti horizontaliai, išmarinuoti majoneze, druskoje ir pipiruose.
Iškepti iš abiejų pusių. Kepant ant vištienos uždėti po griežinėlį pomidoro. Jis suminkština mėsą.
Šalia iškepti ir pjaustytą šoninę.
BANDELIŲ PARUOŠIMAS
Bandeles supjaustyti horizontaliai į tris dalis ir iškeptI iš visų pusių.
PADAŽO PARUOŠIMAS
Atskirame indelyje sumaišyti kečupą, majonezą, Dijon garstyčias, aštrų padažą ir druską bei pipirus.
SVOGŪNŲ PARUOŠIMAS
Smulkiai supjaustyti svogūnus, užpilti actu, ruduoju cukrumi ir šlakeliu vandens. Šiek tiek pamarinuoti.
MĖSAINIO SUDĖJIMAS
Sluoksniais sudėti visus paruoštus ingredientus, ant griliaus šiek tiek ištirpintą sūrį, griežinėliais supjaustytus agurkus, pomidorus.