Vištiena su burokėliais ir smidrais

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Vištiena su burokėliais ir smidrais image
Sudėtingumas Sudėtingas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

3 asmenims
    • 1   šlakelio alyvuogių aliejaus
    • 0,5   vnt. česnako
    • 1   vnt. citrinos
    • 1   šaukšto garstyčių
    • 1   saujos krapų
    • 1   saujos petražolių
    • 1   šaukšto medaus
    • 500   g vištienos šlaunelių
    • 1   saujos smidro
    • 150   g rūkytos šoninės
    •   burokėlių

Paruošimas

  1. Inde pasiruošti vištienos marinatą: sumaišyti alyvuogių aliejų, pusės citrinos sultis, garstyčias, medų, petražoles, krapus, keturias skilteles česnako.Pamarinuoti vištieną keletą valandų.

  2. Paruošti smidrus - nulaužti sukietėjusius galiukus, apibarstyti pipirais, apšlakstyti citrinų sultimis, apvynioti šonine.

  3. Paruošti burokėlius - juos nulupti, supjaustyti, apšlakstyti aliejumi, druska, pipirais, smulkiai pjaustytu česnaku ir petražolėmis.

  4. Viską kepti grilyje.