
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
0,5 vnt. vnt. | česnako česnako | ||
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
1 šaukštų šaukšto | garstyčių garstyčių | ||
1 saujų saujos | krapų krapų | ||
1 saujų saujos | petražolių petražolių | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
500 g g | vištienos šlaunelių
vištienos šlaunelių (be kaulo) | ||
1 saujų saujos | smidrų smidro | ||
150 g g | rūkytos šoninės rūkytos šoninės | ||
burokėlių burokėlio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVištiena su burokėliais ir smidrais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Inde pasiruošti vištienos marinatą: sumaišyti alyvuogių aliejų, pusės citrinos sultis, garstyčias, medų, petražoles, krapus, keturias skilteles česnako.
Pamarinuoti vištieną keletą valandų.
Paruošti smidrus - nulaužti sukietėjusius galiukus, apibarstyti pipirais, apšlakstyti citrinų sultimis, apvynioti šonine.
Paruošti burokėlius - juos nulupti, supjaustyti, apšlakstyti aliejumi, druska, pipirais, smulkiai pjaustytu česnaku ir petražolėmis.
Viską kepti grilyje.