Taip gyventi verta!
Užkandžių rinkinys

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. prancūziškų batonų prancūziško batono
50 g g sviesto sviesto
1 pakuočių pakuotės pesto padažo pesto padažo
200 g g čederio sūrio čederio sūrio
200 g g „Brie“ sūrio „Brie“ sūrio
(įdaryto)
100 g g saliamio saliamio
100 g g vytinto kumpio vytinto kumpio
1 stiklainių stiklainio karnišonų karnišono
1 ryšelių ryšelio ridikėlių ridikėlio
1 stiklainių stiklainio artišokų šerdelių artišokų šerdelių
1 ryšelių ryšelio bazilikų baziliko

Užkandžių rinkinys

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(2)

Gaminimas

Perpjaukite išilgai per pusę prancūzišką batoną, aptepkite sviestu ir kepkite orkaitėje 200 °C temperatūroje maždaug 10 minučių, kol susiformuos traški, auksinė plutelė. Pakeptą batoną išimkite iš orkaitės, aptepkite pesto padažu ir supjaustykite riekelėmis.

Nuplaukite ridikėlius, nupjaukite ridikėlių lapus. Supjaustykite čederio sūrį kubeliais ir išdėliokite lėkštėje su įdarytu bri, saliamiu su pankoliais ir vytintu kumpiu.

Papuoškite kornišonais, ridikėliais, marinuotomis artišokų šerdelėmis ir baziliku bei patiekite su skrudintu batonu.