
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | prancūziškų batonų prancūziško batono | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
1 pakuočių pakuotės | pesto padažo pesto padažo | ||
200 g g | čederio sūrio čederio sūrio | ||
200 g g | „Brie“ sūrio
„Brie“ sūrio (įdaryto) | ||
100 g g | saliamio saliamio | ||
100 g g | vytinto kumpio vytinto kumpio | ||
1 stiklainių stiklainio | karnišonų karnišono | ||
1 ryšelių ryšelio | ridikėlių ridikėlio | ||
1 stiklainių stiklainio | artišokų šerdelių artišokų šerdelių | ||
1 ryšelių ryšelio | bazilikų baziliko |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listUžkandžių rinkinys
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Perpjaukite išilgai per pusę prancūzišką batoną, aptepkite sviestu ir kepkite orkaitėje 200 °C temperatūroje maždaug 10 minučių, kol susiformuos traški, auksinė plutelė. Pakeptą batoną išimkite iš orkaitės, aptepkite pesto padažu ir supjaustykite riekelėmis.
Nuplaukite ridikėlius, nupjaukite ridikėlių lapus. Supjaustykite čederio sūrį kubeliais ir išdėliokite lėkštėje su įdarytu bri, saliamiu su pankoliais ir vytintu kumpiu.
Papuoškite kornišonais, ridikėliais, marinuotomis artišokų šerdelėmis ir baziliku bei patiekite su skrudintu batonu.