
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
240 g g | cukraus
cukraus (kristalinio) | |
1 pakuočių pakuotės | biskvitinių sausainių biskvitinių sausainių | |
750 g g | maskarponės sūrio maskarponės sūrio | |
kakavos miltelių kakavos miltelių | ||
0,5 stiklinių stiklinės | vandens vandens | |
9 vnt. vnt. | kiaušinio trynių kiaušinio trynio |
Kavos punšas:
250 ml ml | espreso kavos espreso kavos | |
60 ml ml | amareto amareto | |
90 g g | cukraus cukraus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
GAMINAME SIRUPĄ KREMUI
Į puodą supilame 1/2 stiklinės vandens, suberiame cukrų,
verdame, kol susidarys sirupas (užvirus
verdame dar 1-1,5 min.).
PLAKIKLIU SUMAIŠOME TRYNIUS SU SIRUPU
Trynius išplakame plakikliu, pamažu pilame karštą
sirupą, kad užplikytume trynius. Trynius išplakame iki labai purios masės. Švelniai išmaišome sudėję maskarponės sūrį.
GAMINAME KAVOS PUNŠĄ
Į puodą supilame espreso kavą. Suberiame cukrų. Viską verdame,
kol susidaro intensyvaus kavos skonio sirupas. Paliekame atvėsti. Supilame amaretą. Išmaišome.
PERTEPAME KREMU SUMIRKYTUS BISKVITINIUS SAUSAINIUS
Karščiui atsparaus indo arba kepimo skardos
(maždaug 30 x 20 cm dydžio) dugną išklojame vienu sluoksniu kavos punše sumirkytų
biskvitinių sausainių. Ant sausainių tepame kremo sluoksnį, ant kremo klojame kitą kavos punše sumirkytų biskvitinių sausainių
sluoksnį, ant jo vėl tepame
kremo sluoksnį. Taip pagamintą desertą dedame į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Išėmę tiramisu iš šaldytuvo, dekoruojame jį kakava.