
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
150 g g | rikotos
rikotos (neriebios) | ||
150 g g | parmezano sūrio
parmezano sūrio (tarkuoto) | ||
100 g g | mocarelos sūrio mocarelos sūrio | ||
2 šaukštelių šaukštelio | petražolių
petražolių (trintų, šviežių ) | ||
pipirų pipirų | |||
6 | portobelo grybų
portobelo grybo (didelių) | ||
2 | pomidorų
pomidoro (didelių) | ||
150 g g | bazilikų
baziliko (šviežio) | ||
3 šaukštų šaukšto | migdolų riešutų
migdolų riešutų (kepintų) | ||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
3 šaukštų šaukšto | vandens vandens |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRikota įdaryti portobelo grybai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Grybų paruošimas:
Inde sumaišyti rikotą, pusę parmezano, mocarelą, petražoles ir pipirus. Išpjauti grybų kotelius ir į juos sudėti grybų mišinį. Ant viršaus uždėti skiltelę pomidoro. Kepti ant folijos apie 8 min.
Padažo paruošimas:
Sutrinti baziliką, migdolus, česnaką. Sudėti likusį parmezaną, įpilti aliejų, vandenį. Viską sumaišyti ir uždėti ant iškepusių grybų.