Rikota įdaryti portobelo grybai

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Rikota įdaryti portobelo grybai image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 150   g rikotos neriebios
    • 150   g parmezano sūrio tarkuoto
    • 100   g mocarelos sūrio
    • 2   šaukštelių petražolių trintų, šviežių
    •   pipirų
    • 6   portobelo grybų didelių
    • 2   pomidorų didelių
    • 150   g bazilikų šviežio
    • 3   šaukštų migdolų riešutų kepintų
    • 1   skiltelės česnako
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 3   šaukštų vandens

Paruošimas

    Grybų paruošimas:

    Inde sumaišyti rikotą, pusę parmezano, mocarelą, petražoles ir pipirus. Išpjauti grybų kotelius ir į juos sudėti grybų mišinį. Ant viršaus uždėti skiltelę pomidoro. Kepti ant folijos apie 8 min.

    Padažo paruošimas:

    Sutrinti baziliką, migdolus, česnaką. Sudėti likusį parmezaną, įpilti aliejų, vandenį. Viską sumaišyti ir uždėti ant iškepusių grybų.