Taip gyventi verta!
Rikota įdaryti portobelo grybai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

Reikės:

150 g g rikotos rikotos
(neriebios)
150 g g parmezano sūrio parmezano sūrio
(tarkuoto)
100 g g mocarelos sūrio mocarelos sūrio
2 šaukštelių šaukštelio petražolių petražolių
(trintų, šviežių )
pipirų pipirų
6 portobelo grybų portobelo grybo
(didelių)
2 pomidorų pomidoro
(didelių)
150 g g bazilikų baziliko
(šviežio)
3 šaukštų šaukšto migdolų riešutų migdolų riešutų
(kepintų)
1 skiltelių skiltelės česnako česnako
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
3 šaukštų šaukšto vandens vandens

Rikota įdaryti portobelo grybai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(19)

Gaminimas

Grybų paruošimas:

Inde sumaišyti rikotą, pusę parmezano, mocarelą, petražoles ir pipirus. Išpjauti grybų kotelius ir į juos sudėti grybų mišinį. Ant viršaus uždėti skiltelę pomidoro. Kepti ant folijos apie 8 min.

Padažo paruošimas:

Sutrinti baziliką, migdolus, česnaką. Sudėti likusį parmezaną, įpilti aliejų, vandenį. Viską sumaišyti ir uždėti ant iškepusių grybų.