Grybų paruošimas:
Rikota įdaryti portobelo grybai
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 150 g rikotos neriebios
- 150 g parmezano sūrio tarkuoto
- 100 g mocarelos sūrio
- 2 šaukštelių petražolių trintų, šviežių
- pipirų
- 6 portobelo grybų didelių
- 2 pomidorų didelių
- 150 g bazilikų šviežio
- 3 šaukštų migdolų riešutų kepintų
- 1 skiltelės česnako
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 3 šaukštų vandens
Paruošimas
Inde sumaišyti rikotą, pusę parmezano, mocarelą, petražoles ir pipirus. Išpjauti grybų kotelius ir į juos sudėti grybų mišinį. Ant viršaus uždėti skiltelę pomidoro. Kepti ant folijos apie 8 min.
Padažo paruošimas:
Sutrinti baziliką, migdolus, česnaką. Sudėti likusį parmezaną, įpilti aliejų, vandenį. Viską sumaišyti ir uždėti ant iškepusių grybų.