Taip gyventi verta!
Pyragas su plikytais pyragaičiais ir avietėmis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

250 g g džiūvesėlių džiūvesėlių
(„Cantuccini“, itališkų)
150 g g sviesto sviesto
1250 g g rikotos rikotos
(sūrio)
75 g g cukraus pudros cukraus pudros
300 g g plakamosios grietinėlės plakamosios grietinėlės
10 lapų lapo želatinos želatinos
100 g g apelsinų apelsino
(karamelizuotų, su juoduoju šokoladu)
1 ryšelių ryšelio mėtų mėtos
10 vnt. vnt. aviečių avietės
1 pakelių pakelio plikytų pyragaičių plikytų pyragaičių

Pyragas su plikytais pyragaičiais ir avietėmis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(16)

Gaminimas

  1. Puode išlydykite 150 g sviesto
  2. Susmulkinkite itališkus džiūvėsius „Cantuccini“ ir sumaišykite juos su išlydytu sviestu
  3. Viską dėkite į kepimo formą ir išlyginkite šaukštu
  4. Vandenyje išbrinkinkite 10 vnt. maistinės želatinos lapelių, kaip nurodyta ant pakuotės
  5. Suplakite 300 g grietinėlės
  6. Dėkite želatiną į dubenį
  7. Supilkite plaktą grietinėlę ir įdėkite 1,25 kg rikotos sūrio, 75 g cukraus pudros
  8. Viską išmaišykite iki kreminės masės
  9. Karamelizuotus apelsinus sukapokite ir sumaišykite su kremu
  10. Kremą paskleiskite ant kepimo formos dugno
  11. Palaikykite šaltai mažiausiai 4 val.
  12. Pyragą prieš patiekdami pagardinkite mėtomis, avietėmis ir plikytos tešlos pyragaičiais