
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | džiūvesėlių
džiūvesėlių („Cantuccini“, itališkų) | ||
150 g g | sviesto sviesto | ||
1250 g g | rikotos
rikotos (sūrio) | ||
75 g g | cukraus pudros cukraus pudros | ||
300 g g | plakamosios grietinėlės plakamosios grietinėlės | ||
10 lapų lapo | želatinos želatinos | ||
100 g g | apelsinų
apelsino (karamelizuotų, su juoduoju šokoladu) | ||
1 ryšelių ryšelio | mėtų mėtos | ||
10 vnt. vnt. | aviečių avietės | ||
1 pakelių pakelio | plikytų pyragaičių plikytų pyragaičių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPyragas su plikytais pyragaičiais ir avietėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Puode išlydykite 150 g sviesto
- Susmulkinkite itališkus džiūvėsius „Cantuccini“ ir sumaišykite juos su išlydytu sviestu
- Viską dėkite į kepimo formą ir išlyginkite šaukštu
- Vandenyje išbrinkinkite 10 vnt. maistinės želatinos lapelių, kaip nurodyta ant pakuotės
- Suplakite 300 g grietinėlės
- Dėkite želatiną į dubenį
- Supilkite plaktą grietinėlę ir įdėkite 1,25 kg rikotos sūrio, 75 g cukraus pudros
- Viską išmaišykite iki kreminės masės
- Karamelizuotus apelsinus sukapokite ir sumaišykite su kremu
- Kremą paskleiskite ant kepimo formos dugno
- Palaikykite šaltai mažiausiai 4 val.
- Pyragą prieš patiekdami pagardinkite mėtomis, avietėmis ir plikytos tešlos pyragaičiais