
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Tešlai reikės:
900 g g | miltų miltų | ||
600 ml ml | vandens vandens | ||
7 g g | mielių mielių | ||
druskos druskos |
Picos gardinimui reikės:
buratos sūrio buratos sūrio | |||
kumpio
kumpio (pjaustytų: serano, iberico ar kitokie) | |||
trintų pomidorų trintų pomidorų | |||
gražgarsčių
gražgarsčių (rukola) | |||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPica su kumpiu ir rukola
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Picos tešlos gaminimas:
Mieles išmaišyti su vandeniu ir druska, berti miltus, gerai išminkyti. Formuoti keturis tešlos gabaliukus. Suformuotą tešlą palikti per naktį, kambario temperatūroje.
Picos ruošimas:
Iš tešlos formuoti picos pagrindą, jį apipilti trintais pomidorais savose sultyse, uždėti keletą rankomis suplėšytų gabalėlių buratos, įvairių kumpių.
Kepti apie 5 min.
Ant iškeptos picos uždėti dar šiek tiek buratos, kumpio, rukolos ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.Galima pagardinti ir druska.