Taip gyventi verta!
Naminis vištienos kebabas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

0,25 vnt. vnt. radonųjų kopūstų radonojo kopūsto
1 šlakelių šlakelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 šlakelių šlakelio raudonojo vyno acto raudonojo vyno acto
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
(arba agavų sirupo)
4 šaukštų šaukšto miltų miltų
(savaime kylančių)
4 šaukštų šaukšto natūralaus jogurto natūralaus jogurto
1 šlakelių šlakelio aliejaus aliejaus
500 g g vištienos faršo vištienos faršo
3 šaukštų šaukšto HARISSA padažo HARISSA padažo
200 g g grūdėtos varškės grūdėtos varškės
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos

Naminis vištienos kebabas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(9)

Gaminimas

KOPŪSTŲ RUOŠIMAS

Sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti kopūstą, įpilti šlakelį raudono vyno acto, šlakelį alyvuogių aliejaus, šaukštą agavų sirupo arba medaus, įdėti druskos pagal skonį.

PAPLOTĖLIŲ RUOŠIMAS

Inde sumaišyti miltus, jogurtą, aliejų, įdėti druskos. Gerai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškočioti paplotėlius.

Paplotėlius kepti po kelias minutes ant kiekvienos pusės, kol pradės švelniai ruduoti.

VIŠTIENOS RUOŠIMAS

Į vištienos faršą įpilti aliejaus, įdėti druskos ir harisą. Gerai išminkyti. Rankomis suformuoti nedidelius gabaliukus ir kepti kol apskrus.

KEBABO SUKIMAS

Ant iškepto paplotėlio sudėti kopūstus, vištieną, ant viršaus užpilti grūdėtą varškę ir susukti.