KOPŪSTŲ RUOŠIMAS
Naminis vištienos kebabas
Ingridientai
2
vnt.
-
- 0,25 vnt. radonųjų kopūstų
- 1 šlakelio alyvuogių aliejaus
- 1 šlakelio raudonojo vyno acto
- 1 šaukšto medaus
- 4 šaukštų savaime kylančių miltų
- 4 šaukštų natūralaus jogurto
- 1 šlakelio aliejaus
- 500 g vištienos faršo
- 3 šaukštų harissa padažo
- 200 g grūdėtos varškės
- 1 žiupsnelio druskos
Paruošimas
Sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti kopūstą, įpilti šlakelį raudono vyno acto, šlakelį alyvuogių aliejaus, šaukštą agavų sirupo arba medaus, įdėti druskos pagal skonį.
PAPLOTĖLIŲ RUOŠIMAS
Inde sumaišyti miltus, jogurtą, aliejų, įdėti druskos. Gerai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškočioti paplotėlius.
Paplotėlius kepti po kelias minutes ant kiekvienos pusės, kol pradės švelniai ruduoti.
VIŠTIENOS RUOŠIMAS
Į vištienos faršą įpilti aliejaus, įdėti druskos ir harisą. Gerai išminkyti. Rankomis suformuoti nedidelius gabaliukus ir kepti kol apskrus.
KEBABO SUKIMAS
Ant iškepto paplotėlio sudėti kopūstus, vištieną, ant viršaus užpilti grūdėtą varškę ir susukti.