
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
0,25 vnt. vnt. | radonųjų kopūstų radonojo kopūsto | ||
1 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šlakelių šlakelio | raudonojo vyno acto raudonojo vyno acto | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus
medaus (arba agavų sirupo) | ||
4 šaukštų šaukšto | miltų
miltų (savaime kylančių) | ||
4 šaukštų šaukšto | natūralaus jogurto natūralaus jogurto | ||
1 šlakelių šlakelio | aliejaus aliejaus | ||
500 g g | vištienos faršo vištienos faršo | ||
3 šaukštų šaukšto | HARISSA padažo HARISSA padažo | ||
200 g g | grūdėtos varškės grūdėtos varškės | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNaminis vištienos kebabas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
KOPŪSTŲ RUOŠIMAS
Sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti kopūstą, įpilti šlakelį raudono vyno acto, šlakelį alyvuogių aliejaus, šaukštą agavų sirupo arba medaus, įdėti druskos pagal skonį.
PAPLOTĖLIŲ RUOŠIMAS
Inde sumaišyti miltus, jogurtą, aliejų, įdėti druskos. Gerai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškočioti paplotėlius.
Paplotėlius kepti po kelias minutes ant kiekvienos pusės, kol pradės švelniai ruduoti.
VIŠTIENOS RUOŠIMAS
Į vištienos faršą įpilti aliejaus, įdėti druskos ir harisą. Gerai išminkyti. Rankomis suformuoti nedidelius gabaliukus ir kepti kol apskrus.
KEBABO SUKIMAS
Ant iškepto paplotėlio sudėti kopūstus, vištieną, ant viršaus užpilti grūdėtą varškę ir susukti.