Taip gyventi verta!
Morkų pyragas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

125 g g migdolų riešutų migdolų riešutų
(nuplikytų ir sumaltų)
225 g g miltų miltų
180 g g rudojo cukraus rudojo cukraus
150 g g aliejaus aliejaus
1 šaukštelių šaukštelio sodos sodos
0,5 šaukštelių šaukštelio druskos druskos
250 g g morkų morkos
(nuskustų)
3 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
3 šaukštų šaukšto natūralaus jogurto natūralaus jogurto
2 šaukštelių šaukštelio cinamono cinamono
1 pakelių pakelio Šokolado Šokolado
(gabalėlių)

Cukriniam glajui

250 g g kreminio sūrio kreminio sūrio
125 g g cukraus pudros cukraus pudros
125 g g sviesto sviesto
Šokolado Šokolado
(dekoracijos)
1 vnt. vnt. vanilės lazdelių vanilės lazdelės

Morkų pyragas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(19)

Gaminimas

Sumaltus migdolus paskrudinkite keptuvėje be aliejaus.

Sumaišykite sausus ingredientus, aliejų, tarkuotas morkas, jogurtą, įmaišykite vieną po kito kiaušinius. Tada įmaišykite šokolado gabalėlius, pilkite tešlą į kepimo formą ir iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 30 minučių.

Paskui išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite kepimo formoje atvėsti. Glajui išplakite kreminį sūrį su cukraus pudra ir sviestu, įmaišykite vanilės lazdelės minkštimą.

Atvėsusį pyragą aptepkite glajumi ir papuoškite šokoladinėmis dekoracijomis.