
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
125 g g | migdolų riešutų
migdolų riešutų (nuplikytų ir sumaltų) | ||
225 g g | miltų miltų | ||
180 g g | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
150 g g | aliejaus aliejaus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | sodos sodos | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | druskos druskos | ||
250 g g | morkų
morkos (nuskustų) | ||
3 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
3 šaukštų šaukšto | natūralaus jogurto natūralaus jogurto | ||
2 šaukštelių šaukštelio | cinamono cinamono | ||
1 pakelių pakelio | Šokolado
Šokolado (gabalėlių) |
Cukriniam glajui
250 g g | kreminio sūrio kreminio sūrio | ||
125 g g | cukraus pudros cukraus pudros | ||
125 g g | sviesto sviesto | ||
Šokolado
Šokolado (dekoracijos) | |||
1 vnt. vnt. | vanilės lazdelių vanilės lazdelės |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMorkų pyragas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Sumaltus migdolus paskrudinkite keptuvėje be aliejaus.
Sumaišykite sausus ingredientus, aliejų, tarkuotas morkas, jogurtą, įmaišykite vieną po kito kiaušinius. Tada įmaišykite šokolado gabalėlius, pilkite tešlą į kepimo formą ir iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 30 minučių.
Paskui išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite kepimo formoje atvėsti. Glajui išplakite kreminį sūrį su cukraus pudra ir sviestu, įmaišykite vanilės lazdelės minkštimą.
Atvėsusį pyragą aptepkite glajumi ir papuoškite šokoladinėmis dekoracijomis.